Dansk rejsesøgemaskine skaber unik service

Travelmarket.dk har taget et stort skridt i retning af at blive den førende danske rejsesøgmaskine gennem en ny supersøger, der søger på tværs af flybilletter, hoteller og charterrejser.

Rejsesøgemaskinerne har en vigtig funktion for forbrugere, der ønsker at skabe overblik over rejsemarkedet. Men funktionen er ligeså vigtig for flyselskaber, rejsearrangører og online-rejsebureauer, der herigennem har en vigtig markedsføringskanal til flyrejser og andre relaterede online-produkter.

Den Vejle-baserede rejsesøgemaskine Travelmarket.dk har længe kæmpet med Momondo om at være den ledende aktør på det danske marked. Men nu har Travelmarket.dk tilsyneladende for en stund lagt sig i spidsen gennem introduktionen af den nye “supersøger“ funktion, som virksomheden selv kalder det mest avancerede rejsesøgeværktøj i markedet.

Her er det først og fremmest muligt at søge på op til fire afrejselufthavne på én gang og samtidig får sammenstillet resultaterne på en overskuelig måde. Herudover er det muligt for hver destination at få præsenteret billigste flybillet, hotelovernatning eller charterrejse for den periode og den varighed af rejsen, som er indtastet.

“Dermed sparer forbrugerne adskillige søgninger samt undgår at skulle skifte søgning mellem flere forskellige hjemmesider,“ hedder det fra dan danskejede rejsesøgemaskine.

Et gennembrud
Udviklerne hos Travelmarket.dk har fokuseret meget på at bruge den tilgængelige søgeteknologi optimalt. Den intelligens, der er bygget ind i de IT-services, der kan afvikles via internettet, er blevet brugt til at skabe det hele rigtige overblik.

“Vi ønsker, at forbrugerne på en enkel måde skal kunne skabe sig overblikket med den nye supersøger. Det er ikke helt optimalt, hvis brugeren først skal søge en flybillet, så et hotel, så en pakkerejse og sidenhen en charterrejse for at finde ud af, hvad der er bedst og billigst,“ siger administrerende direktør Ole Stouby til CHECK-IN.dk.

Supersøgeren henvender sig først og fremmest til de forbrugere, som ønsker en sammenpakket rejse med fly og hotel, og uanset om der er tale om storbyferie eller badeferie eller rejse med rutefly eller charterfly.

Med en forventning om, at forbrugerne med den nye supersøger skal bruge mindre tid på at finde frem til det rigtige rejsetilbud og at man har nemmere ved at finde markedets billigste rejser, kalder Travelmarket.dk det et egentligt gennembrud.