Direkte fra Billund til Kreta med Ryanair

Chania på den græske ø Kreta bliver den 21. Ryanair-destination fra basen i Billund Lufthavn.

Fradet irske lavprisflyselskab Ryanair var der sidste år store julegaver til Billund Lufthavn. Helt konkret var det etablering af en base med to fly samt fem nye ruter.

Årets julegave fra Ryanair til Billund Lufthavn er noget mindre end sidste år. Der er tale om en ny rute til Chania på den græske ferieø Kreta. Den nye rute starter op den 25. april og vil blive fløjet to gange ugentligt på torsdage og søndage.

“Ryanair er glade for at kunne give en tidlig julegave til alle danskere. Fra den 25. april vil vores danske passagerer have mulighed for at besøge den smukke ferieø Kreta ved at benytte Ryanairs direkte lavprisrute fra Billund til Chania. Med denne nye rute til sydens sol vil Ryanairs netværk fra Billund vokse til 21 ruter i sommeren 2013, og dermed får alle vestdanskere endnu flere muligheder at vælge deres feriedestination imellem,“ udtaler Elina Hakkarainen, der er ansvarlig for salg- og marketing hos Ryanair i Norden.

Den nye rute til Kreta betyder, at Ryanair i sommertrafikprogrammet vil tilbyde 21 ruter fra Billund mod 20 ruter sidste sommer. Udover Kreta betjener Ryanair også den græske ø Korfu direkte fra Billund Lufthavn. Denne rute åbner den 6. april med blotén ugentlig afgang.

Med tilføjelsen at ruten til Kreta er hele Ryanairs sommerprogram fra Danmark sat til salg. Det bliver de omtalte 21 ruter fra Billund Lufthavn samt fem ruter fra Aarhus Lufthavn.

Læs også:

Ryanair med mindst 24 sommerruter fra Danmark