EasyJet lancerer fleksibel billet til forretningsrejsende

Det britiske lavprisflyselskab easyJet appellerer i stigende grad til forretningsrejse-segmentet på selskabets mange ruter. Derfor lanceres der nu en ny billettype, der tilbyder passagererne ubegrænset mulighed for at ændre deres flyrejse indtil to timer før afgang.

Nu kaster det britiske lavprisflyselskab easyJet sig med endnu større styrke ind i kampen om forretningsrejse-kunderne.

Det sker med introduktionen af en ny fleksibel billettype, der skal lokke flere forretningsrejsende ombord i selskabets fly.

På den nye fleksible billettype kan de rejsende foretage ubegrænsede ændringer indenfor en fire ugers periode – en uge før afrejse og tre uger efter den oprindeligt bookede rejsedato.

Herudover vil passagerer, der benytter easyJets nye fleksible billettype automatisk få fordel af ‘speedy boarding’, ingen bookinggebyrer og mulighed for atindchecke håndbagageuden ekstra omkostninger.

“Forretningsrejsende vælger i højere grad at flyve med easyJet, og det er let at forklare hvorfor. easyJet har Europas bedste rutenetværk, vi flyver til de primære lufthavne og tilbyder altid lave priser til vores passagerer. easyJets nye fleksible billet er specielt designet til at matche de forretningsrejsendes krav, hvilket gør det endnu mere attraktivt for dem at rejse med easyJet,” siger Carolyn McCall, administrerende direktør og koncernchef i easyJet.

Den nye fleksible billet vil fra lanceringstidspunktet kun være tilgængelig gennem kanaler for booking af forretningsrejser inklusiv ‘Global Distribution Systems’ og rejsebureaernes selv-bookingservices for forretningsrejsende. Senere vil den nye billettype blive tilgængelig for alle passagerer på selskabets hjemmeside.

Foto: EasyJet vil forsøgte at lokke forretningsrejsende ombord i flyene med en ny fleksibel billettype.