Falsk passager på MH370 på vej til København

Den ene af de to passagerer på flight MH370, som angiveligt rejste på et stjålet pas, havde en billet til København.

Mystikken stiger omkring det forsvundne Boeing 777-fly fra Malaysia Airlines efter, det er kommet frem, at de to passagerer, som angiveligt har rejst på stjålne pas, også har købt deres billetter sammen.

Den ene af de to passagerer var ifølge oplysninger, som CNN er kommet i besiddelse af, endvidere på vej til København.

Ifølge oplysningerne skulle den pågældende passager have været fortsat fra Beijing til Amsterdam og herfra videre til København. Den anden skulle have været fløjet til Frankfurt, ligeledes via Amsterdam.

Billetterne blev købt fra China Southern Airlines til samme pris, og de to billetter har kontinuerlige billetnumre, hvilket tyder på, at billetterne er blevet udstedt sammen, skriver CNN.

Fly vendte om
Myndighederne er på nuværende tidspunkt i gang med at undersøge, hvem de to personer er, som har rejst på stjålne pas fra Italien og Østrig.

I går kom det frem, at en italiener og en østriger på passagerlisten, slet ikke var med ombord på Malaysia Airlines flight MH370. Både de italienske og de østrigske myndigheder har afvist at have landsmænd ombord på flyet. Siden har både den østrigske og italienske mand bekræftet, at deres pas tidligere er blevet stjålet.

MH370 forsvandt en time efter take-off fra Kuala Lumpur på vej til Beijing over Thailand Bugten. Der er meget få oplysninger på nuværende tidspunkt om det forsvundne fly. Myndighederne har netop udvidet eftersøgningsområdet, da radardata peger på, at flyet angiveligt skulle have vendt om kort inden, det forsvandt.