Fire-dages charterrejser

Med Bravo Tours er det muligt i sensommeren og efteråret at tage på korte weekendture til traditionelle feriemål som Kreta, Mallorca og Alanya. De korte weekendture er således ikke længere forbeholdt storbyferie.

Mange danskere supplerer hvert år de traditionelle sommerejser eller skiferier med en storbyferie udenfor sæsonen.

Her er byer som London, Paris, Rom og Barcelona særdeles populære rejsemål, når man skal nogle dage væk fra en stresset hverdag på en forlænget weekend.

Men hidtil har charterrejserne kun været forbeholdt rejser af henholdsvis 1 eller 2 ugers varighed. Det råder Bravo Tours nu bod på ved at tilbyde fire-dages rejser til de eftertragtede charterdestinationer.

“Nu er vi klar med spændende forlængede weekend-ture til Kreta, Mallorca og Alanya i sensommeren og efteråret,“ fortæller Peder Hornshøj, der er administrerende direktør for rejsearrangøren Bravo Tours.

Netop de tre destinationerrummer gennemprøvede destinationer og hoteller, som en del af de faste uge-programmer fra Bravo Tours.Og Bravo Tours er ikke i tvivl om, at der er kunder til de korte rejser til charterdestinationerne.

“Vi ved fra mange forespørgsler, at der er et marked for disse ture. Mange rejser som par for at slappe af og nyde livet i varmen. Andre rejser i grupper med venner og familie, eksempelvis kortklubber.“

Bravo Tours oplyser, at rejsernekan købes i september og oktober måned fra priser, der starter ved 1.598 kroner.