Gadens Parlament i Billund Lufthavn

Billund Lufthavn lægger i to dage faciliteter til optagelser til DR´s nye program Gadens Parlament, der har tidligere skattemininister Thor Möger Pedersen som vært.

En lufthavn kan have andre funktioner end at sende passagerer med fly til ind- og udland. Det er Billund Lufthavn et godt bevis på, idet lufthavnen stiller faciliteter til rådighed i forbindelse med optagelserne til et nyt program på DR2.

Det er Gadens Parlament med tidligere skatteminister Thor Möger Pedersen som vært, der tirsdag den 12. marts og onsdag den 13. marts benytter rammerne i den sydjyske lufthavn. Optagelserne kommer til at foregå i check-in området under den store grønne LEGO-planet.

Selvom lufthavnes areal er betydeligt, er der dog kun plads til 48 deltagere i selve programmet. Herudover oplyser lufthavnen, at der er plads til eventuelle nysgerrige, der kan stå og følge med i baggrunden..

Optagelserne finder sted om tirsdagen fra kl. 18.00 til 19.30 samt om onsdagen i to omgange fra henholdsvis 15.30 til 17.00 og 18.00 til 19.30. Dermed kan afrejsende flypassagerer blive vidne til optagelse af et TV-program.

Ikke luftfart på agendaen
At DR har valgt Billund Lufthavn som lokation for debatprogrammet betyder ikke, at der skal diskuteres luftfart. Det bliver i stedet nogle at tidens mest omtalte emner, der skal debatteres.

DR omtaler Gadens Parlament somprogrammet, “hvor vi giver mikrofonen til de danskere, vi sjældent hører i den offentlige debat. “

Interesserede kan tilmelde sig til optagelserne på DR´s hjemmeside.