Kabine i Lufthansa-fly. (Arkivfoto: Lufthansa)

Glemte vielsesringe og falske tænder

Vielsesringe, falske tænder, en trombone og et stort maleri er blandt nogle af de usædvanlige poster efterladt på fly, ifølge en undersøgelse fra Skyscanner.

Skal man hurtigt ud af flyet for at nå et andet fly eller for komme hjem til familien eller er man bare distræt af natur, så kan man sagtens komme til at glemme noget i flyet. Det har totredjedele af deltagerne i en undersøgelse været ude for.

Det er Skyscanner, der har spurgt mere end 700 personer om deres trang til at glemme noget ombord på et fly. . Bøger er det mest almindelige at glemme (18%), efterfulgt af mobiltelefoner (9%), et blad eller en avis (8%) og en beklædningsgenstand (8%).

Men der er også nogle som glemmer lidt mere særprægede ting. Fem personer i undersøgelsen havde forladt fly uden deres vielsesringe, mens en enkelt var kommet fra borde uden sit undertøj. Falske tænder, et køleskab og et maleri hører også til blandt de lidt mere særprægede efterladte genstande i hattehylderne og under sæderne.

Undersøgelsen viser, at en tredjedel af de efterladte genstande har en værdi på mere end 1.000 kroner herunder kameraer (3%), iPads (3%) og spillekonsoller (2%).

De mest almindelige ting at efterlade er:
Bog (18%)
Mobiltelefon (9%)
Magasin / avis (8%)
Tøj (8%)
Briller / Solbriller (8%)
Hovedtelefoner (6%)
Pas / identitetspapirer (5%)
Kamera (3%)
IPAD (3%)
Mad (3%)

Og nogle af de mere usædvanlige genstande efterladt:
Vielsesring
Undertøj
Tophat
Falske tænder
Maleri
Ur
Køleskab
Et barns tand
Tandbøjle