‘Gratis’ adgang til Hansa-Park i weekenden

Rederiet Scandlines giver i weekenden den 14. og 15. maj (næsten) gratis adgang til den populære tyske familiepark Hansa-Park, der ligger kun 45 minutters kørsel fra havnen i Puttgarden.

For de eventyrlystnekunne en tur med Scandlines fra Rødby til Puttgardenvære en mulighed i den kommende weekend.

Normalt er færgeturen mellem Danmark og Tyskland måske ikkeligefrem forbundet med det helt store sug i maven, men i weekenden den 14. og 15. maj giver Scandlines alle danske kunder med hang til højder, karruseller og vilde vandrutsjebaner historisk billig adgang til Hansa-Park.

Hansa-Park, der er Nordeuropas størsteforlystelsespark, er netop blevet kåret til Tysklands bedste familiepark, i øvrigt for fjerde år i træk.

For aty fejre dette giverScandlines en stor rabat på billetprisen.

En stor del af Hansa-Parks danske gæster er nemlig passagerer fra Scandlines-overfarten mellem Rødby og Puttgarden. Hansa-Park ligger kun 45 minutters kørsel fra færgelejet i Puttgarden og med skræddersyede specialbilletter til parken, har Scandlines gjort det nemt, bekvemt og billigt at lægge turen forbi Tysklands mest populære temapark.

Hvert år byder Hansa-Park op mod 100.000 danskere indenfor, og i år skyder Scandlines forlystelsessæsonen i gang med et ekstraordinært tilbud i denne weekend.

Specialtilbuddet til 575 kroner indeholder en returbillet til Rødby-Puttgarden for en bil under seks meter (normalpris 499 kroner) og giver samtidig gratis adgang til alle Hansa-Parks forlystelser for op til seks personer.Normal entrepris i parken er 24-30 euro per person afhængig af alder.

Med til supertilbuddet hører desuden en værdikupon til spisning i Hansa-Park på 75 kroner samt halv pris på drikkevarer ombord på færgenscafeteria og restaurant.

Hansa-Park, der ligger i Sierksdorf ved Lübeckder og åbnede i 1977,får hvert år omkring en million gæster til at hvine af fryd og hænge med hovedet i sine mange forlystelser. I år er forlystelsesparkens store nyhed familierutsjebanen Midgårdsormen, der tager sine passagerer med til verdens ende på et eventyrligt drageskib.