Greenland Express ansætter personale

Det virtuelle flyselskab Greenland Express er i færd med at ansætte bookingmedarbejdere og cabin crew til Danmark, Grønland og Island.

I mere end et år har den grønlandskfødte iværksætter Gert Brask forsøgt at få luft under vingerne på det virtuelle flyselskab Greenland Express. Det oprindelige projekt kuldsejlede i efteråret, da investorerne trak sig ud, men nye er kommet til, og denne gang ser det mere lovende ud.

Greenland Express ejer ikke selv fly, men har indgået aftale med den hollandske operatør Denim Air, der med et Embraer E-190 fly skal realisere planerne om at flyve mellem Danmark og Grønland via Island.

Denim Air fik den 17. januar tilladelse fra Grønlands Selvstyre og Trafikstyrelsen til at beflyve Grønland på vegne af Greenland Express.

Herefter er det gået stærkt. Selskabets hjemmeside er under omlægning, således at bookingsystemet fra WorldTicket kan gøres klar til salgsstart.

“Kan komme ud for lidt af hvert“
Greenland Express har samtidig indledt en rekrutteringsproces, hvor der i øjeblikket søges efter fire bookingmedarbejdere til selskabets kontorer i Aalborg og Reykjavik. Senere skal der også ansættes fire bookingmedarbejdere i Grønland.

Udover bookingmedarbejdere leder Greenland Express også efter kabinepersonale. Således søges man 12 cabin crew til baser i Aalborg, Island og Grønland.

“Som cabin crew kommer du ud for lidt af hvert. Derfor søger vi personale, som kan lide at give personlig service og lytte til vores kunders ønsker,“ hedder det i stillingsopslaget.

Træningen af kabinepersonalet kommer til at foregå i Amsterdam, hvor Denim Air har hovedbase. Da kurset varer fem uger og ansøgniningsfristen er 28. februar, vil Greenland Express tidligst kunne gå i luften i løbet af april måned.

Det har ikke været muligt at træffe administrerende direktør Gert Brask med henblik på at få nærmere detaljer om rutestart, priser og tidtabel.