Hamburg Airport på erobringstogt i Jylland

Den nordtyske lufthavn i Hamburg er på ‘roadshow’ i Jylland med det formål at kapre nye kunder gennem rejsebureauerne og direkte hos de store erhvervskunder. Det sker i samme by og samme dag som den vestdanske rejsenetværksforening COTRA holder årsmøde for at styrke flytrafikken fra Jylland.

Torsdag den 12. maj udkæmpes i Kolding et slag om det jyske luftfartsmarked.

Den 12. maj afholder den jyske rejsenetværksforening COTRA sit årsmøde på Comwell i Kolding. Her vil omkring 50 repræsentanter fra de største rejseaktive virksomheder, luftfartsselskaber og jyske lufthavne mødes for endnu engang at sætte fokus på at styrke lufttrafikken fra de vestdanske lufthavne.

Men blot få kilometer derfra på Scandic Hotel Kolding har Hamburg Airport valgt på samme dag at invitere rejsebureauer, tour-operatørerog erhvervskunder tilet aftenarrangement, der har til formål at lokke danskere til at køre ned over grænsen for at flyve ud af den nordtyske lufthavn.

Hamburg Airport har taget selskaberne Air Berlin og Air Transat med sig til Kolding og har samtidig allieret sig med administrerende direktør Jess Abildskou fra busselskabet Abildskou A/S i Aarhus, der nu tilbyder busruter direkte fra Jylland til Hamburg Airport og Berlin.

Den nordtyske lufthavn og selskabets samarbejdspartnere har samtidig inviteret eventuelle deltagere til middag og efterfølgende lodtrækning om rejsepræmier.

“Vi afholdt et tilsvarende arrangement i Kolding i 2008, hvor der dengang var omkring 40 deltagere. I de mellemliggende år har vi haft andre prioriteter, men nu ønsker vi igen at styrke udviklingen i passagertallet fra det danske marked,“ siger Lara Münch fra Aviation Marketing hos Hamburg Airport til CHECK-IN.

Interessen for arrangementet i Kolding er noget mere beskeden i år i forhold til sidste gang. Således oplyser Lara Münch, at der indtil videre er omkring 20 tilmeldte.