En af de nye First Class-suiter på en A380 fra Singapore Airlines. Foto: Singapore Airlines

Investerer milliarder i nyt kabineprodukt

Singapore Airlines investerer i helt nye kabiner i 19 Airbus A380-fly til et samlet beløb på 5,4 mia. kroner, og opgraderingen sker på alle fire klasser ombord.

Fremover bliver det en helt særlig oplevelse at flyve med verdens største passagerfly hos Singapore Airlines. Ren luksus – på alle fire klasser.

Det asiastiske flyselskab har nemlig valgt at investere et beløb på estimeret 5,4 mia. kroner i helt nye premium-kabineprodukter i 19 fly af typen Airbus A380.

De nye kabiner sikrer mere rummelighed og større luksus. Der har været stort fokus på, at de nye kabiner skal give mere privatliv og plads til de over 400 passagerer.

Ny kabine introduceres til Sydney
Singapore Airlines får snart leveret fem helt nye A380-fly, og flyene vil her være indrettet med de nye premium-kabiner. De allerførste passagerer, der får lov at prøve kabinen, bliver på ruten mellem Singapore og Sydney fra den 18. december. Flyselskabet indretter også 14 eksisterende A380-fly med kabinerne, og alle opgraderingerne skal efter planen være udført i 2020.

”Singapore Airlines satte en ny standard for premium full-service rejser, da vi introducerede vores første A380-fly i oktober 2007. Et årti senere får vi stadig virkelig positiv feedback på rejeoplevelsen med vores fly,” siger Marvin Tan, der er direktør for produkter og service hos Singapore Airlines.

”Introduktionen af vores nye kabineprodukter har til formål at sikre vores ledende position på området. Den større investering i de nye produkter og servicetilbud demonstrerer, at vi altid lytter til vores kunder, og altid gerne vil sikre, at vi fortsat leverer verdens bedste rejseoplevelse.”

Der vil i alt være 471 sæder på A380-flyene med de nydesignede kabiner – herunder seks suiter med egne senge på First Class. 78 sæder på Business Class, 44 sæder på Premium Economy samt plads til 343 passagerer på Economy Class.

Krystalglas på First Class
På First Class kan man nyde sin overdådige middag på Wedgwood-porcelæn og drikke champagne af krystalglas fra Lalique. Tv’et vil være et 32-tommer full HD. Business Class vil have bløde lædersæder polstret af Poltrona Frau og med et moderne design og organiske farver. Filmen kan man se på en 18-tommer HD touch-screen-skærm.

Premium Economy vil bestå af 50 centimeter brede sæder, strøjreducerende høretelefoner og skærme på 13-tommer full HD. Rejseoplevelsen vil også blive forbedret på Economy Class, hvor der fremover blandt andet vil være bedre benplads og en nakkestøtte med seks forskellige positioner. Skærmen er en 11-tommer touch-screen.

Den samlede investering på 5,4 mia. kroner i kabiner til 19 A380-fly indbefatter – ud over selve kabineproduktet – omfattende research, udvikling, design og montering.

Singapore Airlines flyver i øjeblikket til 12 destinationer verden over med A380-flyet: Frankfurt, Hong Kong, London, Melbourne, Mumbai, New Delhi, New York, Paris, Shanghai, Sydney samt Zürich.

På ruten til København opererer Singapore Airlines med en Boeing 777-300ER, som blev indsat i begyndelsen af august i år.

 

Relaterede artikler:

God fart i samarbejdet mellem SAS og Singapore Airlines

Gigantisk flyordre fra Singapore Airlines

CPH og Singapore Airlines fejrer 40-års jubilæum

Singapore Airlines byder op til klassekamp

Singapore Airlines åbnede ny rute til Skandinavien