JoinJet med verdenspremiere på Hawker 800 XPr

Billund var for nylig rammen om en verdenspremiere. Den danske business jet-virksomhed JoinJet of Denmark kunne præsentere verdens første Hawker 800 XPr. Nyanskaffelsen blev fløjet hjem af Kristoffer Sundberg, der også er selskabets daglige leder.

Billund har netop været rammerne om en verdenspremiere. Det var business jet-virksomheden JoinJet of Denmark, der kunne præsentere verdens første Hawker 800 XPr.

Flyet foretog sin jomfrurejse den 14. oktober fra Chester til Billund. Med ombord var luftkaptajn Kristoffer Sundberg, der er daglig leder af JoinJet.

“Vi er meget tilfredse med at være de første i verden, der får leveret en Hawker 800XPr. Det er et privilegium og det har været en fantastisk oplevelse af samarbejde med Hawker Beechcraft,” siger general manager hos JoinJet, Kristoffer Sundberg.

Dermed kan JoinJet tilbyder kunderne en tur i verdens mest miljørigtige Hawker 800, der har det mindste CO2-aftryk.

Kristoffer Sundberg fløj selv til Billund og var begejstret for Hawker 800XPr flyet, dertilbyder en række markante forbederinger i forhold til 800XP. Blandt andet har det nye fly winglets og kraftigere Honeywell TFE-731-50R turbofan motorer, der giver større rækkevidde, højere marchhastighed og en forbedret time to climb.

JoinJet opererer på det eksklusive business jet-marked og har oplevet en stigende efterspørgsel på selskabets services, hvor man udfører VIP-flyvninger.Med tilføjelsen af den nyeHawker 800XPr kan man nu tilfredsstille kundernes efterspørgsel på flyvninger fra Rusland til det sydlige Euopa.

For nylig udvidede JoinJet også flåden med en Dornier 328 Jet, der bliver stadig mere populær blandt musikerer og bands.

JoinJet er er ikke uvant med at flyve med kendte mennesker og celebrities, herunder Joe Cocker, rockgruppen Deep Purple, Take That og sågar Dalai Lama. Og i juli fløj JoinJet med den amerikanske Baywatch-stjerne, Pamela Anderson til København i et Hawker 800XP jetfly.

Den nye Hawker XPr er på dansk register som OY-JJA. Iøjeblikket råder JoinJet over en flåde bestående af 1 Hawker 800XPr, 1 Hawker 800XP2, to Dornier 328 Jet, 1 Citation Ultra og 1 Piaggio P.180.

JoinJet var oprindeligt charterdivisionen hos SUN-AIR of Scandinavia, men skiftede i foråret 2010 navn. JoinJet drives af Kristoffer Sundberg, der er søn af grundlæggeren Niels Sundberg.