Jomfrurejse til Jomfruøerne

Onsdag eftermiddag sendte rejsearrangøren Bravo Tours det første Boeing 767-300 fly afsted fra Billund Lufthavn med kurs mod De Dansk Vestindiske Øer. I alt 257 forventingsfulde chartergæster blev beværtet med calypso-musik, kage, rom og andet godt inden afrejsen.

Onsdag den 12. oktober kl. 14.40 var det første Bravo Tours charterfly “airborne“ fra Billund Lufthavn med kurs direkte mod US Virgin Island, eller De Dansk Vestindiske Øer som vi kalder dem på vorebreddegrader.

Jomfrurejsen til Jomfruøerne blev fejret med festlig calypso-musik fra Caribic Steelband, smagsprøver på den lokale rom, kage samt de officielle åbningstaleraf henholdsvis Peder Hornshøj, der er administrerende direktør for Bravo Tours samt aflufthavnens direktør Kjeld Zacho Jørgensen.

Bravo Tours anvender et fly af typen Boeing 767-300 fra det belgiske charterflyselskab Jetairfly, der er en del af den store TUI-rejsekoncern, hvor også Star Tour er hjemmehørende. Der er plads til i alt 257 passagerer ombord på flyet, og Bravo Tours kunne melde alt udsolgt på jomfrurejsen.

Og det bliver ikke den eneste afgang, der er udsolgt. I løbet af efteråret og vinteren er flere andre afgange tæt på at være udsolgt, melder Bravo Tours.

De Dansk Vestindiske Øer byder på fantastiske strande, flot natur, historiske minder om danskernes herredømme samt en gæstfri befolkning. Bravo Tours vælger på den baggrund at kalde øerne for et drømmerejsemål for danskerne.

“Vi er meget glade for, at Bravo Tours nu gør det endnu lettere at vælge De Dansk Vestindiske Øer som rejsemål. Med et direkte fly er en vinterferie under den caribiske sol inden for overskuelig rækkevidde. Befolkningen på øerne glæder sig til at tage imod de mange danske gæster, som Bravo Tours flyver over Atlanten,“ siger administrerende direktør Karin Gert Nielsen fra Atlantic Link, der varetager interesserne for det Danske Vestindiske Turistkontor i Danmark.

Også i Billund Lufthavn er der store glæde at spore over det nye oversøiske charterrejsemål. Udover den caribiske destination vil lufthavnen også skulle sende chartergæster til Phuket i Thailand fra december måned. Det sker også med et Boeing 767-jetfly fra TUI-koncernen. Og rent faktisk vil de to store jetflyhver anden onsdag holde samtidigt på platformen i Billund Lufthavn, hvilket markerer lufthavnens stigende betydning for interkontinental charterflytrafik.

“I Billund Lufthavn glæder vi os rigtig meget over Bravo Tours beslutning omat indsætte direkte fly til De Dansk Vestindiske Øer. Op mod en million chartergæster rejser årligt gennem Billund Lufthavn, og den nye forbindelse til De Dansk Vestindiske Øer er et rigtig godt supplement til vinterens mere traditionelle rejsemål. Vi er glade for og stolte over, at Bravo Tours satser på Billund Lufthavn med den nye forbindelse over Atlanten, hvilket i høj grad understøtter vores position som Vestdanmarks internationale lufthavn,“ sagde administrerende direktør Kjeld Zacho Jørgensen fra Billund Lufthavni forbindelsen med åbningen af den nye rute.