Jorden rundt på 24 timer

Gratisavisen 24timer lancerer i dag en ny rejseportal i samarbejde med Travelmarket. Dermed bliver det muligt på webadressen 24rejser.dk at søge informationer om og bestille rejser til en lang række rejsemål fra Travelmarkets samarbejdspartnere.

I dag torsdag lancerer gratisavisen 24Timer et nyt rejseunivers. Det er at finde på webadressen 24rejser.dk, som er en decideret rejseportal, som er udviklet i samabrejde med Travelmarket.

Det er da også den vejlensiske virksomheds kendte rejsesøgemaskine travelmarket.dk, der er grundelementet i 24rejser.dk. Herudover er der masser af rejseartikler samt gode råd og tips

“Vi ved, at vores læsere elsker at rejse. Samtidig kan det være uoverskueligt at finde troværdige oplysninger og gode priser på nettet, og derfor har det været oplagt for os at lave en portal, hvor vores rejsestof ligger side om side med Travelmarkets rejsesøgemaskiner, der sikrer de billigst mulige billetter,“ siger Thomas Kryger, der er onlinedirektør hos metroXpress A/S, der står bag 24timer..

“På den måde sikrer vi vores brugere let adgang til at finde drømmerejsen til den rigtige pris, og portalen vil vokse uge for uge med nye destinationer og gode råd til rejsen,“ tilføjer han.

Allerede nu er 24rejser.dk en integreret del af 24timers ugentlige rejsesektion.

Hos Travelmarket glæder direktør Ole Stouby sig naturligt nok over samarbejdet med 24Timer:

“24rejser.dk er et spændende initiativ fra en af Danmarks største aviser. Det er en partner, som har vist sig at være nytænkende og stærk på print og vil bruge styrken til at støtte satsningen på internettet. For rejsebranchens selskaber vil det give helt nye muligheder for markedsføring,“ siger Ole Stouby.

Lanceringen af 24rejser.dk er endnu et led i MetroXpress A/S øgede fokus på digitale medier, og planen for 2011 er at forstærke indsatsen i det digitale univers yderligere.

Udover samarbejdet med 24Timer har Travelmarket.dken indirekte trafik gennem mediepartnere som Guide.dk (Jyllands-Posten), Rejs.dk (Jyllands-Posten), Rejseliv.dk (Berlingske), Pleasure.dk (Dagbladet Børsen), metroXpress (METRO International), Ferieliv.dk (Søndagsavisen), billetlugen.dk, dba.dk, rejseavisen.dk, Vagabond REJS, Nordjyske.dk.og mange andre.

Foto: 24rejser.dk er en ny rejseportal lanceret i samarbejde med Travelmarket.