- CHECK-IN.dk - https://check-in.dk -

Kendt hotelprofil skal styrke Aarhus Lufthavn

Peter Møller Laursen. der blandt andet har en fortid hos Radisson Blu Hotels, er ansat som ny kommerciel chef i i Aarhus Lufthavn. Den nye chef får blandt ansvaret for et nyt lufthavnshotel.

Selvom administrerende direktør Peer H. Kristensen er på vej ud af døren fra Aarhus Lufthavn og inden længe overlader direktørstolen til Nicolai Krøyer, så fortsætter den oprustning, der for alvor tog fart i 2020.

Her ansatte man Martin Birkerod til at stå i spidsen for retail samt Oliver V. Wormslev Petersen til at styrke ruteudviklingsarbejdet. Nu har Aarhus Lufthavn også fundet en kommerciel chef, og det er Peter Møller Laursen, der er tiltrådt den 1. februar.

Han får ansvaret for passagerservice, restaurant, shop, parkering og det nye lufthavnshotel, der ventes at stå færdigt i 2022. Det er således gæsteoplevelser, der bliver overskriften for den erfarne hotelmand, der gennem 19 år har været ansat på forskellige Radisson-hoteller i London, Dubai, Leeds, Bergen, Oslo, Ålesund og i Aarhus.

”Peter Møller Laursen er en sværvægter inden for gæsteoplevelser. Han har en særlig evne til at analysere 360 grader rundt om kunderne og skræddersy en service- og oplevelsesramme, som matcher målgruppen og er i tråd med forretningsmålene. Det kræver en ambitiøs gæstestrategi, hvor barren sættes højt, og det er Peters speciale. Peter er en af Danmarks ypperste hoteleksperter, og han kommer med en dokumenteret erfaring i at udvikle og fastholde et servicekoncept, der kommer både gæster, kolleger og virksomheden til gode”, siger Peer H. Kristensen, administrerende direktør i Aarhus Lufthavn. 

Vil yde verdens bedste service
Den 52-årige Peter Møller Laursen, der er cand.merc fra Copenhagen Business School, kommer senest fra en fem måneders stilling som landechef i Norge for DigitalGuest og før dette stod der underdirektør på visitkortet hos incoming touroperatøren Unique North i Aarhus.

Han ser frem til at sætte gode gæsteoplevelser øverst på agendaen i den østjyske lufthavn med det høje ambitionsniveau.

”Der findes ingen magisk formel for den gode gæsteoplevelse. For mig handler det om at motivere teamet til at løfte i samme retning og skabe en fælles ånd samtidig med, at alle tager et personligt ansvar for at optimere gæstens oplevelse. Vi skal være et skridt foran og være stolte af at yde verdens bedste service til vores gæster.

Lufthavnen er første eller sidste led i rejsen, og vi skal sikre, at folk drager videre med en lyst til at komme igen. Jeg glæder mig rigtig meget til at møde de dygtige medarbejdere i Aarhus Airport og ikke mindst til at åbne det nye lufthavnshotel i 2022,” udtaler Peter Møller Laursen i en pressemeddelelse.

 

Relaterede artikler:

Aarhus Lufthavn skal have ny direktør

Nyt rekordunderskud i Aarhus Lufthavn

Aarhus Lufthavn skubber vækstmål ud i fremtiden