Krydstogtsrederi i europæisk oprustning

Celebrity Cruises opruster i Europa med et sjette skib i programmet for sommeren 2013. Skibet Celebrity Infinity skal blandt andet sejle krydstogter til helt nye rejsemål i Storbritannien samt i de norske fjorde.

Krydstogtsrederiet Celebrity Cruises vil satse endnu mere på Europa i sommeren 2013. Derfor får skibet Celebrity Infinity base i Storbritannien fra 2013.

Fra havnen i Harwich på den britiske østkyst skal Celebrity Infinity lokke med sejladser til helt nye rejsemål i Storbritannien og de norske fjorde. Det præcise program har selskabet dog ikke lagt sig fast på.

Dermed kommer seks af rederiets skibe til at sejle i europæisk farvand. Skibene Celebrity Constellation, Celebrity Equinox, Celebrity Silhouette, Celebrity Reflection, Celebrity Eclipse og Celebrity Infinity vil gøre sommeren 2013 til Celebrity Cruises mest ambitiøse sæson i Europa nogensinde.

“Celebrity Cruises har haft fantastisk fremgang i Europa de sidste år, og med Celebrity Infinity’s rute fra Harwich i England lægger vi an til videre vækst,” siger Ellen Stebekk, marketingchef for Royal Caribbean og Celebrity Cruises i Norden.

Cruises i det øvre segment

Celebrity Cruises er i løbet af de tre sidste måneder blevet kåret til ”Best Large-Ship Line” af Condé Nast Travelers læsere, til “Best Premium Cruise Company” af Travel Weekly, til ”Best Luxury Cruise Company” af den britiske sammenslutning af rejsebureauer samt til ”Best Cruise Line in Europe” og til ”Best Premium Cruise Line” afTravel Weeklys læsere.

Celebrity Cruises indgår i det verdensomspændende cruise-selskab Royal Caribbean Cruises Ltd., der også driver Royal Caribbean International, Azamara Cruises og Pullmantur. Totalt har rederierne 40 operative skibe.

Celebrity Cruises tilbyder cruiseoplevelser i det eksklusive segment med eksklusive femstjernede-restauranter og et meget højt serviceniveau. Celebrity Cruises flåde består i dag af 10 skibe og vil udvide med yderligere ét skib i Solistice-klassen i løbet af 2012