Laudamotion og Condor i nyt samarbejde

Tyske Condor skal sælge flybilletter på vegne af Niki Laudas flyselskab Laudamotion, der købte dele af boet efter konkursramte NIKI.

Den tidligere Formel 1-racerkører Niki Lauda købte i slutningen af januar boet efter airberlin-datterselskabet NIKI. Det skete for næsen af International Airlines Group (IAG), der gennem spanske Vueling allerede have indgået aftale om at overtage dele af boet, men denne afgørelse blev omstødt af procesmæssige årsager.

Laudamotion, som Niki Lauda overtog i begyndelsen af 2016, har netop indgået et samarbejde med et af Europas større charter- og lavprisflyselskaber. Det er tyske Condor, der sammen med Thomas Cook Airlines UK og danske Thomas Cook Airlines Scandinavia, tilsammen udgør Thomas Cook Group Airlines.

Det handler kort fortalt om, at Condor på sin hjemmeside skal sælge udvalgte flyvninger for Laudamotion. Det er i første omgang flyvninger fra Düsseldorf, Frankfurt, Stuttgart og Basel til Palma de Mallorca, Ibiza og Málaga, og senere hen vil der følge flere destinationer efter.

“Det glæder os at kunne hjælpe Laudamotion med at markedsføre deres nye ruter. Det udvidede antal flyvninger, som vi kan tilbyde vores kunder og distributører, er godt for vores kunder,” siger Ralf Teckentrup, der er administrerende direktør for Condor Airlines.

Samarbejde på andre områder
Niki Lauda, der oprindeligt etablerede Lauda Air og sidenhen NIKI, der senere blev overtaget fuldt ud af airberlin, ser frem til det nye samarbejde med Condor.

“Jeg har store forventninger til samarbejdet med Condor. Vi bringer lidt østrigsk charme til Tyskland, og vores passagerer kan drage fordel af et mere fleksibelt og bredt udvalg af flyvninger til de fleste feriedestinationer ved Middelhavet. Særligt i sommersæsonen, vil de rejsende kunne nyde godt af dette med et bredt og differentieret udbud. Laudamotion vil gå forrest med den særlige ånd og en excellent service ombord,” lyder det fra Niki Lauda.

Samarbejdet mellem Laudamotion og Condor rækker længere end blot at markedsføre det østrigske flyselskabs flyvninger i Condors distributionskanaler. Condor vil også overtage udvalgte operationelle funktioner som trafikkontrol og vagtplanlægning som leverandør til Laudamotion.

 

Relaterede artikler:

Lauda overtager NIKI for næsen af IAG

Ryanair med fornyet interesse for NIKI

Vueling overtager NIKI

Flere vil byde på NIKI-aktiver

Østrigske NIKI er gået konkurs