Lavpris ud – flexbillet hjem

Det norske lavprisflyselskab har en særlig opskrift til forretningsrejsende på ruten mellem Aalborg og København.

Mange forretningsrejsende er af den overbevisning, at lavprisflyselskaber sjældent kan benyttes, da der er brug for at kunne lave billetten om.

Det har Norwegian opskriften imod. Selskabet tilbyder såkaldte fuldflex billetter, der kan ændres og annulleres uden gebyrer. Billetter købt til Fuldflex er inklusiv sædereservationen samt et stykke bagage inkluderet i prisen.

“Det betyder, at forretningsrejsende, som skal til møde i København, kan booke en lavprisbillet på turen Aalborg-København, og en fuldflex-billet til hjemrejsen. Dermed spares penge, men man har alligevel fuld fleksibilitet på hjemrejsen, hvis f.eks. mødet skulle trække ud,“ siger Julius Støback, der er Acting Country Manager i Danmark for det norske lavprisflyselskab.

Norwegian fly

I sidste uge kunne Norwegian meddele, at selskabet nu tilbyder gennemgangspriser fra Aalborg til i alt ni europæiske destinationer;Budapest, Edinburgh, Krakow, Mallorca, Nice, Oslo, Pisa, Prag og Stockholm.

Den udvidede adgang til Norwegian-rutenettet for de nordjyske passagerer betyder, at bagagen kan checkes igennem hele vejen fra Aalborg til slutdestinationen, ligesom den rejsende får boardingkort til hele rejsen med det samme.