Lufthansa åbner sin hidtil største lounge

Det tyske luftfartsselskab Lufthansa har åbnet den over 1.800 kvadratmeter store Senator Lounge i Frankfurt. Her kan de flyrejsende blandt andet nyde spa-behandlinger eller få cocktails i City Lights Bar.

Der er sket noget stort i Frankfurts lufthavn.

Det tyske luftfartselskab Lufthansa har netopindviet sin nyeste og hidtil største Lufthansa Senator Lounge. Detligger i Pier B i FrankfurtAirport.

Og for de rejsende, der har adgang til den nye store Senator lounge venter der mange nye oplevelser. Blandt andet Lufthansas første Spa-afdeling i en lounge og den nye store City Lights Bar, der har udsigt til lufthavnen.

For at få adgang til loungen kræves dog, at man har Senator-status hos Lufthansa, hvilket kræver at man flyver mindst 100.000 miles på et kalenderår.

Men så er der også adgang til et væld af fornøjelser. Foruden de nye faciliteter tilbyder den nye Senator Lounge de sædvanlige fordele, herunder en bistro med snacks og mad, 12 særligt indrettede arbejdspladser, specielle afslappende stole, tv og gratis adgang til internettet.

Den nyåbnede Senator Lounge erstatter den hidtidige lounge i lufthavnen og er placeret i umiddelbar nærhed af gate B43. I alt breder Senator Lounge sig over 1.822 kvadratmeter og har plads til 319 gæster, der kan nyde de gratis faciliteter.

I den nyeCity Lights Bar er der et stort udvalg af drikkevarer og cocktails. Endelig er der 10 badeværelser og som nævnt den første SPA-afdeling, hvor de rejsende kan bestille ansigtsbehandlinger og massage mod betaling.