Lufthansa sætter Business Class på tilbud

I sidste måned solgte Qatar Airways Business Class-billetter til halv pris. Nu er turen kommet til Lufthansa, der lokker med særdeles fordelagtige tilbud på den eksklusive klasse til op imod 50 interkontinentale destinationer.

Har man en uforløst drøm om at rejse på Business Class til en oversøisk destination, er der lige nu tilbud i markedet, der kan hjælpe med at realisere drømmen.

Det tyske luftfartsselskab Lufthansa sælger i en ultrakort kampagneperiode frem til den 13. marts stærkt rabatterede Business Class-billetter til op imod 50 interkontinentale destinationer.

“Det er en centralkampagne, der skal for at stimulere vort Business Class salg i ferieperioden, hvor der ikke er så mange forretningsrejsende. Nogle ferierejsende flyver også gerne på Business Class, hvis prisen er rigtig,“ fortæller Lufthansa nye landechef Morten Balk om det særlige tilbud.

Fra 9.000 kroner og opad

Billigste destinationer er Kairo og Tel Aviv, hvor en returbillet fra København eller Billundkoster henholdsvis 8.999 kroner og 9.999 kroner.

Går rejsen til Dubai skal man betale 10.999 kroner, mens Hong Kong, Singapore og Qingdao i Kina er indenfor rækkevidde, hvis man har 13.999 kroner at gøre godt med.

Til Nordamerika er de fleste destinationerinkluderet i kampangnen, blandt andetBoston, Houston, Los Angeles, Miami, Montreal, New York, Orlandoog San Francisco. Her ligger priserne mellem 11.599 kroner og 14.599 kroner afhængig af valgt destination.

Særlige betingelser

Der er dog særlige betingelser knyttet til Business Class-kampagnen. Udover at bestilling og betaling skal være foretaget senest den 13. marts, skal udrejsen ske i perioden 1.juli til 31. august, mens rejsen skal været afsluttet senest den 9. september.

Herudover skal de rejsende opholde sigpå destinationen i mindst 3 nætter eller natten mellem lørdag og søndag. Skulle man efter at have købt billetten fåbrug for at ændre rejseplanerne, kan det ikkelade sig gøre.De stærkt rabatterede billetterkan hverken ændres eller refunderes.

En rejse på Business Class er en oplevelse i sig selv, hvor man bliver forkælet efter alle kunstens regler og har masser af plads til rådighed. Og vil man gøre rejsen endnu mere spændende, kan man vælge at flyve med den nye Airbus A380 megajumbo, der har plads til 526 passagerer, heraf 98 sæder på Business Class.

Der kan flyves med Airbus A380 på kampagnedestinationerne Beijing, Houston, Johannesborg, Miami og Singapore.