Lufthavnshotel udvides

Zleep Hotel i Billund udvider antallet af værelser med 55 procent.

Det ene af Danmarks kun tre egentlige lufthavnshoteller gør nu klar til at udvide markant. Det er Zleep Hotel i Billund Lufthavn, der udvides med 55 procent fra 103 til 160 senge. Udvidelsen sker på baggrund af hotellets popularitet og gunstige udvikling.

Den 1. juni tages det første spadestik til udvidelsen, der forventes at kunne blive taget i brug til april næste år. Lige op til sommerhøjsæsonen i Legoland, som ligger på den anden side af lufthavnens landingsbane. Hotellets gæster er dog ikke kun besøgende til Legoland og der er også fyldt godt op på værelserne når forlystelsesparken er vinterlukket.

”Zleep Hotel Billund har udviklet sig helt fantastisk, også igennem den økonomiske krise. Således er vores kapacitet efterhånden opbrugt – og det er ikke kun i Legoland-sæsonen, vi har høj belægning, også i vintermånederne oplever vi meget høj efterspørgsel og har ofte udsolgt,” understreger Peter Haaber, direktør i Zleep Hotels.

En overnatning forinden
I Billund Lufthavn er man ikke overraskende begejstrede for Zleep Hotels’ udvidelse.

”Vi er glade for Zleep Hotels’ beslutning om at udvide hotellet. Som en international lufthavn i vækst vil mange af vores passagerer på de meget tidlige flyafgange om morgenen gerne have en overnatning forinden. Samtidig er hotellet et godt tilbud til udenlandske forretningsrejsende og turister,” siger projekt- og udviklingschef Anders Nielsen fra Billund Lufthavn.

Foruden Zleep Hotel i Billund Lufthavn, så findes der kun to andre danske hoteller, som ligger lige overfor en lufthavn. Det er Hilton Copenhagen Airport Hotel i Københavns Lufthavn og Aalborg Airport Hotel i Aalborg Lufthavn.