Mere Business Class på tiilbud

British Airways har de kommende 14 dage sænket priserne på de dyre billetter med 20 procent, mens flere selskaber lokker med Business Class-billetter til Bangkok for lidt mere end 10.000 kroner.

Der er sjældent set så mange Business Class-kampagner, som det har været tilfældet igennem de senere uger. Så hvis man drømmer om at foretage en eksklusiv oversøisk rejse, er det må tidspunktet at realisere drømmene.

For nylig var Lufthansa og Emirates i markedet med særlige Business Class-tilbud, og nu er turen kommet til Finnair og British Airways.

British Airways tilbyder op til 20 procent rabat på Club Europe og Club World på en række destinationer ved bestilling indenfor de kommende 14 dage. Ønsker man at rejse fra København til Nordamerika er det muligt at erhverve sig en returbillet til New York-JFK for 12.545 kroner, mens Miami er indenfor rækkevidde for 15.605 kroner. San Francisco og Los Angeles på USA´s vestkyst koster henholdsvis 17.075 og 18.125 kroner.

Går rejsen til Asien vil man kunne rejse på Club World til Beijing for 18.010 kroner, mens en returbillet til Johannesburg i Sydafrika koster 16.905 kroner. Den kommende OL-værtsby Rio de Janeiro i Brasilien er tilgængelig for 17.226 kroner fra København med flyskifte i London Heathrow Airport på ud- og hjemrejsen.

Billetpriserne i British Airways-kampagnen er inklusive skatter og afgifter og kan bookes frem til den 12. juni. Rejseperioden på Club World er begrænset til perioden fra 4. juni til 30. september, mens billetter på Club Europe kan benyttes fra 1. juni helt frem til den 15. december.

Billigst mellem København og Bangkok
Finnair har også en Asien-kampagne kørende i øjeblikket, hvor man har udpeget to af destinationerne til særlige Business Class-tilbud.

Der er tale om evigt populære Bangkok, hvor det er muligt at købe en returbillet fra København via Helsinki til 11.590 kroner. Ønsker man i stedet at rejse komfortabelt til Hanoi i Vietnam, vil prisen være 11.900 kroner.

Men der er også andre godt Business Class-tilbud i markedet. En af vore faste læsere skriver således i en mail til redaktionen:

“I skriver af og til om billige Business Class billetter ud af København. Jeg bor selv i Bangkok, og har på det seneste set, at Turkish Airlines har ekstremt billige Business Class billetter til salg. Har netop booket en retur for 10.500 kroner via et online-rejsebureau. På Turkish Airlines egen hjemmeside koster billetten en smule mere. Det må være den billigste business billet fra København til Bangkok,“ konstaterer vores læser.