Ny flyrute fra København til Bristol

Det britiske lavprisflyselskab easyJet åbner selskabets 11. rute fra København, når der fra 28. september flyves direkte til Bristol i det sydvestlige England.

Europas næststørste lavprisflyselskab easyJet forsætter væksten i Københavns Lufthavn. Selskabet er hjemmehørende i lavprisfingeren CPH Go, som man indtil videre har haft for sig selv siden åbningen den 31. oktober 2010.

I mellemtiden er det årlige passagertal vokset til op imod 1,1 millioner i CPH Go fordelt på nu snart 11 ruter.

Den 28 september åbner easyJet nemlig en rute fra København direkte til Bristol i det sydvestlige England. Der skal flyves fire gange ugentligt på mandage, onsdage, fredage og søndage.

“Med den nye rute forbinder vi København direkte med det sydlige England. ruten er ideel for danske rejsende med appetit på sydengelsk charme og forretningsrejsende, der gerne vil have en nem adgang til deres forretningsforbindelser i regionen,“ siger Thomas Haagensen, der er General Regional Manager for easyJet i Nordeuropa.

En nem adgang bliver detsåledes også , når der fremover skal beregnes en flyvetid på godtto timer fra København til Bristol, hvor der typisk i dag bruges fire timer på at flyve via Amsterdam med KLM eller via Bruxelles med Brussels Airlines.

Fjerdestørste kunde i CPH
EasyJet er særdeles ruteaktuelle i Københavns Lufthavn i øjeblikket. Torsdag i sidste uge åbnede selskabet en ny rute til Lissabon, og der følges efter den 7. maj, når Madrid kommer på rutekortet.

Med ruten til Bristol er easyJet oppe på i alt 11 ruter fra Københavns Lufthavn. Udover den nye Bristol-rute samtto London-ruter til henholdsvis Gatwick og Stansted, flyves der til Basel, Berlin, Geneve, Lissabon, Madrid, Manchester, Milano og Paris-CDG.

“EasyJet kommer med de seneste udvidelser op på at dække cirka fem procent af trafikken i Københavns Lufthavn og vil stå for over 1 million passagerer om året. Dermed slår selskabet sig yderligere fast som det fjerde største flyselskab i lufthavnen,“ siger Carsten Nørland, der er salgsdirektør i Københavns Lufthavne A/S.