Ny indtjeningsmulighed til rejsebureauerne

Rejsesøgemaskinen Travelmarket tilbyder rejsebureauerne at dele fortjenesten på bookinger foretaget gennem luftfartsselskaber og online-rejsebureauer via søgemaskinen.

Hverdagen for de ansatte i rejsebureauerne bliver stadig mere stressende. Der er tusindvis af tilbud og specialpriser at holde styr på. Nogle priser finder agenterne i Amadeus eller et af de andre CRS-systemer, andre bliver fundet på nettet og måske findes den helt rigtige pris i et Excel-regneark, som man alligevel ikke kan finde på serveren – og som man nok er i tvivl om er opdateret.

Men agenterne bør aldrig være i tvivl om, at kunderne forventer, at de får de billigste tilbud og de bedste valgmuligheder, når de har kontaktet et rejsebureau. Derfor bør de også have de rigtige værktøjer, så de kan tilbyde kunderne markedets billigste flypriser. Det mener i hvert fald administrerende direktør Ole Stouby fra Travelmarket.

“Vi hører ofte fra branchen, at flysøgemaskiner som f.eks. Travelmarket.dk bliver brugt i rejsebureauerne for at sikre, at kunden også får den laveste pris. Men vi vil gerne give specielt non-iata rejsebureauerne et incitament til at foretage bookingen gennem flysøgemaskiner. Man behøver ikke at gøre det hver gang, men udelukkende når det er bekvemt og belejligt. Ikke alene sikrer man kunden den billigste pris – og tilbyder vi nu rejsebureauerne del i indtjeningen,“ lokker direktør Ole Stouby.

Travelmarket tilbyder at stille flysøgemaskinen til rådighed for rejsebureauerne. Agenten kan vælge at få en særlig kode, som man skal logge ind med på travelmarket.dk. Man kan også vælge at lade Travelmarket etablere en skræddersyet løsning på rejsebureauets intranet eller på webside.

“Vigtigt af alt, så vil vi dele fortjenesten med agenten. Den fortjeneste, som vi modtager for at formidle bookinger til luftfartsselskaber og online-rejsebureauer. Kort og godt. Eller skulle vi sige kort og kontant, for der er klingende mønt til agenten for hver booking, der foretages,“ siger Ole Stouby.

Travelmarket´s flysøgemaskine er baseret på specialudviklede integrationer direkte til flyserlskabernes og rejsebureauernes bookingsystemer samt robotter som afsøger rejseselskabernes prisdatabaser og flyselskabernes hjemmesider for rejsetilbud og flypriser.

Travelmarket tilbyder desuden websider og bookingløsninger til rejsebranchens aktører. Her kan Travelmarket fremvise referencer som Nettravel, DSB Rejsebureau, Hyatt Travel Agent, Oslo Lufthavn, SAS Pakkerejser, Top Tours, VIA Travel og Nyati.

Travelmarkets bookingsoftware og rejsesøgemaskiner vurderes årligt at generere rejsesalg for mindst kr. 1 mia.