Ny VIP-lounge for alle i Frankfurt

Alle rejsende uanset bookingklasse kan købe sig adgang til Frankfurt Lufthavns nye VIP-lounge, der blandt andet har sit eget fitness center.

Lufthavnen i Frankfurt har netop slået dørene op for en ny 1.200 kvadratmeter stor VIP-lounge med plads til 120 passagerer i lufthavnens finger A. En lounge som er tilgængelig for alle rejsende uanset hvilket selskab eller på hvilken bookingklasse de rejser. Bare de har pengepungen i orden. Det koster nemlig over 2.200 kroner per person til loungen. Er man flere rejsende i en gruppe så koster det omkring 820 kroner per person for de efterfølgende personer.

Men så får man til gengæld også adgang til en lounge, som hæver sig et godt stykke op over de traditionelle lufthavnslounges og leder tankerne hen på et fem-stjernet hotel. Loungens mest bemærkelsesværdige nye feature er et fitnesscenter, hvor de sportslige rejsende kan lave lidt workout mens de venter på deres næste fly.

Loungen er også udstyret med badefaciliteter, så de øvrige passagerer på flyet videre fra Frankfurt undgår at skulle sidde ved siden af en svedig rejsende, der kommer lige fra fitnesscenteret i VIP-loungen. Badefaciliteterne kan også bruges af de VIP-gæster, som ikke føler behov for at løbe eller styrketræne.

Lukkes ned igen
Frankfurt Lufthavn har i mere end 40 år kunnet byde de rejsende indenfor i en VIP-lounge. På grund af ombygninger i lufthavnen blev det nødvendigt at rykke ud af den oprindelige og langt mindre VIP-lounge. Til gengæld rykkede VIP-loungen ind i Lufthansas gamle Business og Senator-lounge, da Lufthansa rykkede sin lounge ud i den nybyggede del af finger A.

“Efter Lufthansas lounges blev flyttet til den nye finger A, blev vi præsenteret for et ideelt alternativ til den eksisterende VIP Lounge. Vi har udstyret den nye lounge til fuldt ud at opfylde vores standarder, “siger Bärbel Storch, leder af Fraport VIP service.

Om tre år er ombygningen færdig og den oprindelige lounge udvidet til 1.200 kvadratmeter, hvorefter den nye lounge lukkes ned igen.