Nyt Scandic-hotel i Malmö

Scandic Hotels åbner i næste uge sit fjerde hotel i Malmö. Det sker efter overtagelsen af hotellet StatyAt i Kaptensgatan. Scandic Malmö City får 243 værelser og indvies den 7. juni med det velkendte Scandic-koncept.

Når Scandic Hotels den 7. juni slår dørene op til det nye Scandic Malmö City i Kaptensgatan, markerer det samtidig åbningen af kædens fjerde hotel i byen.

På rekordtid er det tidligere StayAt hotel i Kaptensgatan blevet frisket op og opgraderet til Scandics velkendte koncept, således at gæsterne allerede fra åbningen næste mandag kan møde til den sædvanlige morgenmad, en døgnåben shop, et moderne fitnesslokale og Scandic eget vand m.m.

Scandic Malmö City er indrettet med 243 værelser og samlet op imod 700 senge. Hotellet ligger meget centralt i Kaptensgatan ved siden af Södra Förstadskanalen og blev bygget i 2009. Med store og rummelige værelser på op til 50 kvadratmeter, kan hotellet prale af at have nogle af byens største værelser.

“Scandic Malmö City har store, hyggelige værelser med køkken, hvilket ofte
efterspørges af de mange børnefamilier, som hvert år bor på Scandic. Med vores børnekoncept, der er designet af Camilla Lundsten, og de populære børnemenuer, der er komponeret af Jamie Oliver, kan Scandic nu tilbyde familierne et fantastisk centralt ophold i Malmø i tilpas god tid før sommeren,“ siger Joakim Nilsson, der er Sverigechef hos Scandic.

I forvejen driver Scandic tre øvrige hoteller i Malmö. Først og fremmest Scandic Kramer på Stortorget, herudover Scandic S:t Jørgen på Store Nygatan samt Scandic Segevång i udkanten af Malmö.

Foto: Scandic Malmö City tilbyder rummelige værelser på op til 50 m2.