Passagerrekord hos Iceland Express

Iceland Express har succes. I juli måned fløj 95.000 passagerer med det islandske lavprisflyselskab, hvilket var en stigning på 24 procent i forhold til samme måned året før. Det er især lavprisruterne til USA og Canada, der trækker kunder til.

Kombinationen af Island og lave priser synes at være en succes. I hvert fald har lavprisflyselskabet Iceland Express netop sat nypassagerrekord.

I juli måned fløj Iceland Express med 95.000 rejsende, og det er ny rekord. Der var tale om en stigning på 24 %i forhold til samme måned året år.

Det er ikke mindst selskabets øgede satsning på lavprisruter til USA og Canada, der hartrukket flere kunder til selskabets flyvninger.

I den hårde konkurrence har Iceland Express fokuseret på at være det billigste flyselskab på flyvninger til destinationer i USAsom New York, Boston, Chicago og Orlando. Og det har altså givet pote for det islandske lavprisflyselskab.

Det er otte år siden at det første fly lettede for Iceland Express og selskabet, der i dag har 120 medarbejdere, har i perioden oplevet stor fremgang.

Iceland Express tilbyder dag til 19 destinationer i Skandinavien, Europa og Nordamerika inklusive tre destinationer i Danmark med henholdsvis Billund, Aalborg og København.

I de seneste år har flyselskabet øget fokus på såvel service som rejseoplevelse med nye, sunde madtilbud samt et omfattende udbud af toldfri varer ombord, et fleksibelt bookingsystem og en hjemmeside, hvor kunderne udover atbookebilletter også kan få gode rejsetips, ideer og inspiration til ferien.

Iceland Express blev grundlagt i 2003, som det første lavprisflyselskab på Island. Siden lanceringen er turismen til Island øget med 16,5% mens islændinge selv rejser 35% mere. Iceland Express flyver dagligt mellem København og Keflavik. I sommermånederne flyves der også flere gange ugentligt mellem Aalborg og Keflavik samt Billund og Keflavik.

Det er søsterselskabet, britiske Astraeus Airlines, der opererer flyvningerne på vegne af Iceland Express, der således optræder som et “virtuelt“ selskab.