Prisagent overvåger afbudsrejser

Rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk lancerer i dag en ny gratis service, der sikrer forbrugerne en overvågning af markedets mange charter- og afbudsrejser.

Ifølge charterarrangørerne har kunderne igennem de seneste 14 dage nærmest stået i kø for at sikre sig rejser til sol og sommer under sydlige og varme himmelstrøg.

Derfor er ‘afbudsrejser’ også blevet et af de mest søgte ord på søgemaskinen Google.

Men hos rejsesøgemaskinen Travelmarket.dk har man nu taget skridt til at hjælpe de mange danskere, der endnu ikke har taget beslutning om, eller fundet den rigtige charterrejse, der måtte passe til pengepungens størrelse.

Travelmarket lancerer således i dag en gratis prisovervågning af charter- og afbudsrejser gennem en såkaldt prisagent. Denne agent overvåger udbuddet at charterrejser og sender en daglig e-mail til de tilmeldte brugere med de billigste tilbud i markedet baseret på søgekriterier som defineres via rejsesøgemaskinens hjemmeside.

Optimalt overblik
Hos Travelmarket kan man således selv definere de kriterier, som skal være gældende for prisagentens overvågning. Der kan vælges op til tre danske afrejselufthavne, tre afrejseuger samt maksimalt 10 destinationer i et udvalg på 18 rejselande med samlet op imod 100 destinationer.

Samtidig med oprettelsen af prisagenten får brugerne af tjenesten en personlig rejseside på Travelmarket.dk, hvor man i løbet af dagen kan følge med i, om priserne ændrer sig i forhold til de rejseønsker man måtte have.

”Det er en gratis service vi tilbyder, og i stedet for at man skal foretage rigtig mange daglige søgninger, og se hvad der er sket i markedet, kan forbrugerne spare rigtig meget tid og få det bedste overblik med vores nye tjeneste,“ siger administrerende direktør Ole Stouby fra Travelmarket.