Priskrig på konference-markedet

Hilton og Choice hotelkæderne er i markedet med agressive tilbud til møde- og konferencearrangører.

Krisen lader også til at have fundet vej til konference- og forretningshotellerne. Således er såvel Hilton somChoice Hotels i markedet med særlige tilbud til møde- og konferencearrangører.

Choice Hotels tilbyder på flagskibet Clarion Hotel i København et dagmøde til kr. 585 pr. person frem til 3. maj. Billigere er det på kædens øvrige hoteller, hvor priserne for et dagmøde varierer fra kr. 403 på Quality HotelAalborg til kr. 575 på Quality Airport Hotel Dan i Kastrup. Choice-tilbuddet på de øvrige hoteller er gældende helt frem til og med juli 2009.

Clarion Hotel Copenhagen

Clarion Hotel Copenhagen – nu med konferencerabat

Hilton Copenhagen Airport og Hilton Malmö har valgt en lidt anderledes rabatmodel. Her tilbyder hotelkæden hver 5. deltager uden beregning. Således vil det maksimale antal fripladser være 10 ved 50 betalende mødedeltagere.

Hilton tilbyder rabatten på samtlige 210 hoteller i Europa, Afrika og Mellemøsten. Betingelsen for at opnå rabat er, at mødet bestilles inden den 15. maj, men gælder samtidig for alle møder og konferencer afholdt i hele 2009.