Publikum svigtede Ferie i Bella

Rejseudstillingen Ferie i Bella måtte se en nedgang i besøgstallet på omkring 18 %. Snevejr og trafikale forhold var årsag til færre gæster end året før.

Vejrguderne var ikke med rejseudstillingen “Ferie i Bella“, der blev afholdt for 28. gang i weekenden fra 29. til 31. januar. Vintervejr og kraftigt snefald fik gæsterne til at blive væk.

I alt 32.502 besøgende var gået gennem tælleapparaterne, da udstillingen lukkede søndag aften kl. 17. Det varnæsten 7.000 færre end året før, daca. 39.600 besøgende lagde vejen forbi Bella Center.

Lidt ærgerligt for projektleder Margit Geil, der har stået i spidsen for Ferie i Bella gennem mange år. Dette års udgave af Ferie i Bella var nemlig hendes sidste. “Med sådan et vintervejr kan vi godt være tilfredse med årets feriemesse,“ sigerMargit Geil.

Vejret kan ofte have indflydelse på besøgstallet på de store ferieudstilinger i henholdsvis Bella Center og Messecenter Herning, idet de afvikles i vintermånederne.

I 2009 besøgte 60.000 gæster Ferie for Alle i Herning, hvilket samtidig var rekord. Den 26. – 28. februar er Herning igen rammen om Ferie for Alle. Arrangørerne har forhåbentlig allerede sendt en forbøn til vejrguderne om godt vejr.