(Arkivfoto)

Rejsearrangør politianmeldt

Rejsearrangøren Eventours indstillede i juli måned ifølge egne oplysninger driften. Derfor blev det indbetalte garantibeløb til Rejsegarantifonden tilbagebetalt. Men garantien blev angiveligt frigivet på baggrund af urigtige informationer fra Eventours, der nu er blevet politianmeldt.

I Albertslund Nord ligger boligbyggeriet Bækgården blot et stenkast fra Vridsløselille Statsfængsel. Området har de senere år været præget af blandt andet en skudepisode og hærværk på biler.

Midt i detteområde ligger på adressen Bækgården 12 i en andensals lejlighed rejsearrangøren Eventours.dk I/S, som Rejsegarantifonden netophar netop taget skridt til at politianmelde.

Eventours blev i august måned 2010registreret i Rejsegarantifonden. Det skete ca. fem måneder efter etablering af interessentskabet, som indehaves af René Rosenberg Nielsen og Heidi Louise Egeberg i fællesskab. Begge har privatadresse samme sted som virksomheden.

Ifølge en pressemeddelelse fra Rejsegarantifonden,oplyste Eventours i juli måned i år, at virksomheden måtte indstille driften, der ikke var rentabel. Efterfølgende blev registreringen i fonden slettet og den stillede garanti frigivet. Det skete på baggrund af en skriftlig erklæring om, at ingen kunder var på rejse samt at virksomheden ikke var i besiddelse af forudbetalinger fra kunder, der skulle rejse på et senere tidspunkt.

Det har efterfølgende vist sig, at Eventours angiveligt har afgivet urigtige informationer. Rejsegarantifonden er nemlig blevet kontaktet af flere kunder, hvis rejse er blevet aflyst, uden at Eventours har tilbagebetaltkunderne deres tilgodehavende. Herudover har flere kunder også kontaktet fonden med oplysninger om, at de har betalt for rejser i oktober måned.

Da Rejsegaranifonden således angiveligthar frigivet garantien på baggrund af urigtige informationer, har fonden bedt om en redegørelse fra Eventours. Men virksomheden har undladt at besvare fondens henvendelser, hvilket således nu har afstedkommet en politianmeldelse.