Rejsemedie styrker ejerkreds og redaktion

Andreas Krog Medier ApS er med virkning fra 1. marts 2012 blevet optaget som medejer af udgiverselskabet Travelmedia Nordic, der står bag CHECK-IN.dk.

Den uafhængige nyhedsportal for rejse-, luftfarts, og turistbranchen, CHECK-IN.dk har siden etableringen i januar 2010 vist sin berettigelse i markedet.

Nyhedsportalen er blandt de mest citerede branchemedier i Skandinavien og har i løbet af blot 2 år nået en solid markedsposition med op imod 100.000 besøg per måned.

CHECK-IN.dk har hidtil været drevet af Travelmedia Nordic ApS i Hobro, der er et datterselskab af konsulentvirksomheden Travelbroker, der ledes og indehaves af Ole Kirchert Christensen.

Nu styrkes ejerkredsen, idet Andreas Krog Medier ApS med virkning fra 1. marts 2012 er blevet optaget som medejer af udgiverselskabet Travelmedia Nordic. Samtidig indtræder Andreas Krog som ansvarshavende redaktør for CHECK-IN.dk, mens Ole Kirchert Christensen fremover vil være fagredaktør.

Andreas Krog er vokset op i en luftfartsfamilie og har en stor veneration for civil luftfart, hvilket også er kommet til udtryk gennem egne blog-aktiviteter i en årrække. Professionelt er Andreas Krog uddannet som journalist og har tidligere været beskæftiget hos IT-nyhedsportalen ComON.dk. De seneste fire år har Andreas Krog været ansat som kommunikationsrådgiver hos DONG Energy A/S.

Store fremtidsmuligheder

”Jeg ser store fremtidsmuligheder i CHECK-IN.dk og glæder mig til at skulle bidrage til udviklingen af mediet til gavn og glæde for de mange trofaste læsere i rejse- og luftfartsbranchen,” siger Andreas Krog, der har base i den københavnske forstad Søborg.

Dermed vil CHECK-IN.dk som det eneste danske rejsemedie fremover blive drevet af journalistiske medarbejdere med base i henholdsvis Øst- og Vestdanmark, hvilket sikrer en tilfredsstillende dækning rent geografisk.

”Jeg er overbevist om, at Andreas Krog vil være den rette partner til at løfte CHECK-IN.dk ind i en ny og spændende fase, der vil medvirke til at fastholde og udbygge positionen som et af Skandinaviens førende og mest respekterede fagmedier indenfor rejser og luftfart,” siger Ole Kirchert Christensen.