Rejsemedieselskab under konkursbehandling

Driftsselskabet bag online rejsemediet tic.travel er under konkursbehandling ved Sø- og Handelsretten i København. Det sker på grundlag af en begæring fra Erhvervsstyrelsen om tvangsopløsning.

Den 30. september 2010 så et nyt dansk online rejsemedie dagens lys. Det var brancheportalen tic.travel, der var etableret af Christian Peschardt, som et halvt år forinden som direktør og medejer var involveret i konkursen omkring Stand By Publishing, der udgav branchemagasinerne Stand By og Take Off.

Tic.travel er tilsyneladende ikke blevet en kommerciel succes for den foretagsomme Peschardt, der nu må se en tvungen afvikling af Tic.Travel ApS i øjnene.

Ved et dekret af 8. august 2010 har Sø- og Handelsretten skifteret i København taget Tic.Travel ApS under konkursbehandling på grundlag af en begæring fra Erhvervsstyrelsen om tvangsopløsning.

Selskabet har endnu ikke indsendt regnskab til Erhvervsstyrelsen for det første driftsår, hvilket har betydet, at Tic.Travel ApS siden begyndelsen af maj måned i år har været truet af tvangsopløsning.

Sø- og Handelsretten i København har udpeget advokat Bo Lauritzen som kurator. I dekretet oplyses endvidere, at eventuelle fordringshavere i Tic.Travel ApS senest den 5. september kan anmelde krav til kurator.

Men det kommer formentlig ikke på tale. “Der er ingen kreditorer, der taber penge,“ understreger administrerende direktør Christian Peschardt overfor CHECK-IN.dk.

Nyhedsportal fortsætter
På trods af omstændighederne er der ingen bekymring at spore hos Christian Peschardt.

“Jeg ser ikke nogen forandring for nyhedsportalens fremtid. Vi må se, hvordan vi fremover kan gøre det bedre. Lukningen af driftsselskabet hænger udelukkendesammen med, at der ikke var nogen omsætning i selskabet, og at vi derfor ikke ønskede at betale for revision af regnskabet,“ fortæller tic.travel-direktøren.

Christian Peschardt understreger, at Tic.Travel ApS ikke selv ejer nyhedsportalen tic.travel, idet alle rettigheder ligger hos den IT-virksomhed, der har udviklet den, idet der ikke har været penge til at betale for udviklingen af sitet.

Nyhedsportalen tic.travel har indtil nu været drevet af Christian Peschardt sammen med journalist-kollegerne Klaus Givskov og Carsten A. Andersen.