Rezidor åbner hotel i Donetsk til EM-fodbold

I foråret 2012 slår Rezidor dørene op for Park Inn by Radisson Donetsk i Ukraine. Dermed står hotellet klar, når der 8. juni fløjtes op til europamesterskaberne i fodbold. Slutrunden afvikles i otte byer i Polen og Ukraine, og Donetsk er vært for fem kampe, herunder semi-finalen.

I foråret 2012 slår Rezidor dørene op for Park Inn by Radisson Donetsk i Ukraine.

Dermed når den ekspansive hotelkoncern at være klar med et nyt hotel inden den 8.juni 2012, hvor derfløjtes op til slutrunden om europamesterskaberne i fodbold.

Der spilles i otte byer i Polen og Ukraine, og en af byerne er netop Donetsk, der er kendt for sine store mineralforekomster. Under EM i fodbold er byen vært for fem fodboldkampe, herunder semi-finalen.

Efter det danske landsholds imponerende 2-1 sejr over Portugal er Danmark direkte kvalificeret til slutrunden, og mange danske roligans forventes at rejse til de to værtslande for at følge kampene i turneringen.

Det nye hotel er en ombygning af det eksisterende “Kiev Hotel“ på Pushkin Boulevard, og Rezidor opfører det i samarbejde med den russiske ejendomskoncern Esta Holding.

“Ukraine er et centralt marked for osi Østeuropa. Vi driver allerede vores luksushotel Radisson Blu i landet, og vi er begejstrede over at introducere vores dynamiske mellemklasse-brand Park Inn, hvor vi forventer et betydeligt vækstpotentiale,“ sigerKurt Ritter, der er koncernchef hos Rezidor.

I forvejen har Rezidor tre hoteller i Ukraine med Radisson Blu Hotel Kiev, Radisson Hotel Alushta og Radisson Blu Resort Bukovel, hvor sidstnævnte er under opførelse.

The Park Inn by Radisson Donetskfår en førsteklasses beliggenhed på Pushkin Boulevard, der er byens centralestrøg med masser af cafeer, restauanter og monumenter.Det 3-stjernede hotel skal efter planerne hæve standarden af overnatninger i den ukrainske by.

Lige over for hotellet ligger den nyligt redesignede Shcherbakov Park, der er centrum for events og festivaler, og blandt andet vil omfatte en “Fan Zone“ under EM i fodbold 2012.

Hotellet står klar i 2. kvartal med 175 værelser, restauranter, mødelokaler ogtræningslokale.

Rezidor Hotel Group har flere end 400 hoteller i 60 lande. Sammenlagt har Rezidor Hotel Group 89.000 værelser opført eller på vej.

Selskabets hoteller er inddelt i fem forskellige varemærker, der markedsføres selvstændigt under navnene Radisson Blu, Park Inn by Radisson, Regent, Country Inn samt Hotel Missoni.