Rezidor åbner luksushotel på Mauritius

Luksushotelkæden Missoni vil etablere nyt hotel på Mauritius midt i det indiske Ocean. Det bliver land nummer 66 for den ekspansive hotelkoncern Rezidor, og gæsterne kan se frem til både kulinariske oplevelser og ren afslapning.

Midt i det indiske ocean ligger østaten Mauritius, omtrent 900 kilometer øst for Madagaskar. I alt dækker øen et areal på blot 1.860 kvadratkilometer, og hovedstaden Port Louis er største by.

Mauritius er kendt for sine flotte strande og luksusturisme, og den kage vil Rezidor-koncernen nuhave sin bid af.

Luksushotelkæden Missoni, der hører under Rezidor, vil således etablere et helt nyt luksushotel i skikkelse afHotel Missoni Mauritius.

Det nye Hotel Missoni Mauritius placeres ved Baie du Cap og indrettes med 80 luksuriøse suiter, der har ugenert udsyn direkte til vandet og øens fantastiske strande.

Efter planen vil Hotel Missoni Mauritius byde velkommen til de første gæster i 2014.

Det nye hotel opføres i samarbejde med Bouigue Développement, der forventer, at det nye hotel skal være et flagskib for lukusturismen på Mauritius, der er kendtsom en eksotisk feriedestination året rundt.

Hver enkelt suite vil have sit eget udendørs opholdsområde – en såkaldt Varangue.

Satser på luksusturisme

Mad bliver en stor del af det nye hotel, og fra restaurant Cucina kan gæster nyde italiensk-inspirerede menuer, mensChoco Café byder på italiens cafe-stemning.

Hotellet byder på endnu en restaurant, lounge bar samt bar ved stranden og poolen. Hotelgæsterne har eksklusiv adgang til 650 meter strand, flere udendørs pools, fitness, tennis ogspa.

Gæsterne kan også vælge at solbade, dyrke alskens vandsport, cykle, spille golf eller fiske på dybt vand.

For de forretningsrejsende er der et 235 kvadratmeter stort mødelokale med den nyeste AV-teknologi.

Hotel Missoni Mauritius vil blive placeret blot 40 minutter fra Sir Seewoosagur Ramgoolam International Airport

Indtil 1980erne var Mauritius en betydende sukkerrørsproducent, men i dag er turisme bleveten af øens vigtigste indtægtskilder. Alene i 2010 var der 935.000 turister på Mauritius.

Regeringen er ved at opføre en helt ny lufthavnsterminal og der forhandles med flere parter om at oprette flere nye ruter til øen. Fokus skal være på 4 eller 5-stjernede turisthoteller.

Mauritius har været kendt af araberne siden 900-tallet, og portugiserne kom som de første europæere til øen i 1505. I 1810 indtog Storbritannien øen i forbindelse med Napoleonskrigene og briterne beholdt kontrollen over øen frem til uafhængigheden i 1968. Siden da har Mauritius været et stabilt demokrati og er i dag blandt Afrikas rigeste lande.