Rezidor åbner nyt hotel i Dubai

Dørene er netop åbnet til Radisson Blu Hotel i Dubai Downtown. Det er det 7. hotelprojekt som Rezidor-koncernen står bag i De Forenede Arabiske Emirater. Hotellet ligger 10 kilometer fra Dubais internationale lufthavn og har 220 værelser og 22 suiter.

Dubai har længe været kendt for sine imponerende bygningsværker og et byggeboom uden lige, og skønt man oplevede en voldsom opbremsning i kølvandet på finanskrisen, skyder der stadig nye hoteller op.

Et af de seneste er Radisson Blu Hotel i Dubai Downtown, som netop er åbnet.

Det er det 7. hotelprojekt som Rezidor hotel-koncernen står bag i De Forenede Arabiske Emirater.

Hotellet er beliggende 10 kilometer fra Dubais internationale lufthavn og er placeret på de øverste etager af en eksisterende bygning. Det nye førsteklasses hotel omfatter 220 værelser og 22 suiter.

Endvidere er her blandt andet seks konferencerum, to bestyrelseslokaler samt naturligvisswimmingpool og fitness.

“Åbningen af denne ejendom er endnu et tegn på den positive og optimistiske atmosfære i branchen. Markedet er på vej op igen og vi ser indtægterne stige både som følge af højere priser og højere belægning,“ siger Kurt Ritter, der er koncernchef for Rezidor.

Radisson Blu Hotel i Dubai Downtown fokuserer på gourmet-oplevelser og i Lemon Pepper restauranten serveres der blandt andet lokale delikatesser.

På Infiniti Bar & Terrace kan man slappe af eller gå ud i baren på terrassen, hvor der er en imponerende udsigt til verdens højeste bygning, Burj Khalifa, på 828 meter.

Få minutters kørsel fra hotellet ligger Dubai World Trade Centre, Dubai International and Exhibition Centre samt Dubai International Financial Centre, hvor sidstnævnte er verdens hurtigst voksende finansielle område.

Dubai har længe været et af fokusområderne i Mellemøsten for Rezidor Hotel Group, der har flere end 400 hoteller i mere end 60 lande. Sammenlagt har Rezidor Hotel Group knap 89.000 værelser opført eller på vej.

I forvejen er Rezidor-koncernen repræsenteret i De Forenede Arabiske Emirater gennem Radisson Blu og Park Inn hotleler i Abu Dhabi, Radisson Blu Resort i Sharjah og de hidtidige tre Radisson-hoteller i Dubai, henholdsvis Deira Creek, Dubai Marina og Dubai Media City.