Rundvisning og frokost på m/s Queen Elisabeth

Det næststørste skib i Cunard-rederiets flåde er m/s Queen Elisabeth, der været i drift siden oktober måned sidste år. Det store krydstogtsskib lægger til ved Langelinie i København den 3. juni, og krydstogtsspecialisten How2cruise inviterer til rundvisning og frokost ombord.

Københavns Havn har en stigende betydning for anløb af de store krydstogtsskibe.For første gang nogensinde ankommer Cunard Line´s gigantiske m/s Queen Elisabeth til København den 3. juni.

Cunard Line har siden 1840 sat en høj standard for luksus og service indenfor krydstogts- og rederibranchen. Således er Cunard Line også i dag det eneste rederi, der tilbyder faste forbindelser mellem Europa og USA med m/s Queen Mary 2.

Men også m/s Queen Elisabeth kan betegnes som en ægte oceanliner med god stemning og service ombord samt markante lange og brede promenadedæk.

Skibettog på sin jomfrurejse fra Southampton den 12. oktober sidste år med kurs mod De Kanariske Øer. Skibet er på 90.901 bruttoregistertons og har en længde på 294 meter med 16 dæk, heraf de 12 dæk til passagerer.

I forbindelse med besøget i København i begyndelsen af juni måned tilbyder krydstogtsspecialisten How2cruise rundvisning ombord på skibet. Arrangementet finder sted den 3. juni kl. 10.45 – 14.00 på Langelinie, og How2cruise oplyser, at man kan deltage mod betaling af 150 kroner, der inkluderer rundvisning, information og frokost ombord.

Selvom man tilmelder sig, kan man ikke være sikker på at kunne deltage, da der traditionelt er meget stor efterspørgsel til denne type arrangementer. Derfor vil man på et senere tidspunkt modtage besked direkte fra How2cruise, hvis man er blandt deheldige, der fårmulighed for at oplevedet gigantiske krydstogtsskib på nærmeste hold.