Sådan kan du også blive smidt af flyet

Der er mange flere måder til at blive smidt af flyet end blot at bruge ordet bombe eller være voldelig.

Rejsesøgemaskinen Skyscanner har lavet en liste over otte ting, som med garanti vil få dig smidt af et fly – hvis man skulle have den slags lyster og ikke blot vil bruge bombe-klassikeren eller voldsom adfærd.

Listen ser således ud:

Ikke slukke telefonen
De elektroniske signaler fra mobiltelefoner og lignende kan påvirke flyets elektronik. Er du i gang med dit livs vigtigste samtale, som bare ikke kan afsluttes selv om 200 andre passagerer sidder og venter at komme i luften, ja så er der jackpot på udsmidningskontoen. Det oplevede skuespiller Alec Baldwin, der blev sendt ud af et fly fra American Airlines, da han nægtede at slukke sin smartphone. Han blev ophidset over at skulle afbryde sit Wordfeud-spil og søgte ud på toilettet for at fortsætte spillet. Efter et alvorsord fra kaptajnen blev skuespilleren fjernet fra flyet.

Være for stor til sædet
At være for stor til at kunne sidde på ét sæde og nægte at betale for to sæder er et langvarigt debatemne i USA, hvor luftfartsmyndighederne for nogle år siden måtte sætte definitionen af vægten på en gennemsnitsamerikaner op efter et flystyrt på grund af overvægt. De fleste flyselskaber har en regel om, at hvis du ikke mageligt kan passe ind i et enkelt sæde med armlænene slået ned, så bliver du nødt til at købe to sæder. Det fik filminstruktøren Kevin Smith at mærke ombord på et fly fra Southwest Airlines. Han havde faktisk købt to sæder, men havde derefter taget et tidligere fly, der kun havde ét sæde tilbage.

Bruge t-shirt med bandeord på
Du behøver ikke råbe skældsord efter piloterne, kabinebesætningen eller dine medpassagerer for at blive smidt af et fly. I USA er der flere eksempler på, at ukvemsord trykt på t-shirts har ført til bortvisninger.

Blive medlem af ”Mile High Club”
Seksuel samkvem med en rejseledsager, en tilfældig medpassager eller steward/stewardesse er naturligvis en af de mest sikre veje til at blive sat af. Fordelen er dog, at flyet formentlig er kommet i luften inden det bliver opdaget.

Sikre at dine børn er uregerlige
At rejse med småbørn kan være hårdt. De ønsker ikke nødvendigvis at sidde stille i timevis i et begrænset område, uden at sparke sædet foran, skrige og generelt irritere andre passagerer. Men hvis dit barn nægter at beherske sig, så kan du og dit afkom blive sparket af flyet.

Komme med sexistiske kommentarer
Kaptajnen bestemmer suverænt hvem han/hun ønsker at have med ombord på sit fly. Og derfor skal man passe på med at komme med sexistiske kommentarer hvis kaptajnen er en kvinde. Det kan en brasiliansk mand tale med om. Han blev smidt af et fly fra selskabet Trip Airlines efter at have sagt ”Nogen burde have fortalt mig, at kaptajnen var en kvinde!”.

Have lavtaljede bukser på
Især blandt teenagere skal bukserne gerne hænge næsten helt nede om knæene for at man er med på moden. Men det kan også være den sikre vej til at blive sendt tilbage til lufthavnsterminalen. Forsangeren i bandet Green Day, Billie Joe, nægtede at trække sine bukser op i hoftehøjde under en flyvning med Southwest Airlines. Det betød, at rockstjernen og hans rejsefælle begge blev fjernet fra flyet.

Tisse i en flaske
Hvis du ønsker at spare dig selv for en tur på toilettet og blive smidt ud af fly på samme tid, så er den sikre metode at tisse i en flaske. Og sæt streg under vej at sørge for, at noget af det ryger ved siden af. Den franske skuespiller Gerard Depardieu blev sendt tilbage til terminalen efter at han havde forrettet sin nødtørft i en flaske i flyet. Depardieus tissetrang skyldtes lidt for mange pre-boarding sjusser i loungen.