- CHECK-IN.dk - https://check-in.dk -

SAS genåbner yderligere ruter i juli

SAS føjer fra juli yderligere syv europæiske destinationer til sit trafikprogram. Samtidig øges antallet af frekvenser på andre ruter - heriblandt på to ruter til USA.

Det er blot en uge siden, at SAS præsenterede trafikprogram for juli, hvor selskabet efter planen ville flyve 35 ruter fra Københavns Lufthavn, ligesom selskabet også ville flyve til Oslo fra de tre jyske lufthavne i Billund, Aalborg og Aarhus.

Men efter at den danske regering torsdag i sidste uge åbnede for flyrejser fra Danmark til det meste af Europa igen ved at ændre Udenrigsministeriets rejsevejledninger, har SAS fået smag på mere.

SAS oplyser i en pressemeddelelse, at det har oplevet stigende efterspørgsel og interesse for rejser i Europa efter ændringerne af rejsevejledningerne.

Flere feriedestinationer fra Københavns Lufthavn
Selskabet vil derfor genåbne yderligere syv ruter fra Københavns Lufthavn i juli, hvoraf hovedparten er ruter til feriedestinationer i Sydeuropa. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

I juli vil SAS i tillæg til det allerede præsenterede trafikprogram flyve til følgende syv destinationer fra CPH:

Yderligere destinationer fra Norge, Sverige og Danmark vil løbende blive tilføjet, når efterspørgslen vender tilbage, oplyser SAS.

Foruden tilføjelsen af ”nye” ruter har SAS også besluttet at øge frekvensen på syv europæiske og to USA-ruter fra Københavns Lufthavn i forhold til det tidligere annoncerede.

SAS øger således frekvensen på disse ruter fra København:

Fem ugentlige forbindelser til New York og Chicago
På ruten til New York-Newark øger SAS fra den 1. juli fra to til fem ugentlige forbindelser, og ugen efter bliver der også skruet op for ruten til Chicago, når selskabet fra den 6. juli ligeledes vil flyve fem gange om ugen til USA’s tredjestørste by.

SAS vælger således at øge til to af tre destinationer i USA, selv om det danske udenrigsministerium i sin rejsevejledning fortsat fraråder alle ikke-nødvendige rejser til USA frem til og med den 31. august.

SAS genoptager fra 1. juli også den direkte rute fra København til San Francisco, hvor der bliver to ugentlige forbindelser.

 

Relaterede artikler:

SAS flyver på 35 korte ruter fra Danmark i juli

SAS genåbner ruter for “nødvendige” rejser

SAS genåbner to USA-ruter