Scandic bygger nyt hotel i Tampere

I midten af marts måned meddelte Scandic Hotels, at man ville udvide med fire hoteller i Finland. Nu har hotelkæden skrevet kontrakt om at opføre et nyt hotel i centrum af Finlands tredjestørste by.

Væksten hos Scandic-hotelkæden er enorm. I denne uge kunne Scandic Hotels løfte sløret for endnu et hotel i Finland. Denne gang i Tampere, der er Finlands tredjestørste by med lidt mere end 200.000 indbyggere.

Hotellet, der får navnet Scandic Tampere Station, vil åbne i 2012. Som navnet antyder vil hotellet blive opført på en central lokation tæt på banegården. Det nye hotel vil rumme 207 værelser fordelt på 8 etager. Der vil være 12 værelser specielt indrettet til handicappede samt fem værelser med sauna. Stueetagen indrettes med restaurant, lobby-bar og tre mødelokaler. Heruodver vil bygningen blive indrettet med et garageanlæg med plads til 51 personbiler.

“Scandic vokser voldsomt i Finland – alene i 2010 vil vi tilføje fem hoteller til kæden. Det er et vigtigt marked, hvorfor opførelsen af Scandic Tampere Station gør udviklingen endnu mere interessant,“ udtaler Scandic´s koncernchef Frank Fiskers.

Scandic Hotels offentliggjorde for nylig købet af Hotel Linnea (Riihimäki), Hotel Rivoli (Järvenpää) og Hotel Salapaus (Lahti) fra Next Hotels Finland oy. Heruodver har kæden skrevet kontakt om opførelse af Scandic Paasi, der vil blive etableret i tilknytning til det velkendte Paasitorni Congress Center i Helsinki.