SAAs nye Airbus A330-300. Foto: South African Airways.

South African Airways præsenterer ny A330-300

SAA, South African Airways, det nationale flyselskab i Sydafrika har præsenteret sin nye Airbus A330-300, som blandt andet skal flyve tre gange om ugen mellem Johannesburg og Washington DC.

Med sin nye og luksuriøst indrettede Airbus A330-300 byder South African Airways på nye oplevelser for passagererne på ruten fra Dulles International Airport i Washington DC til Johannesburg O.R. Tambo International Airport via Dakar i Senegal. Den nye A330-300 byder på miljøvenlig og helt moderne teknologi og de rejsende kan nyde den seneste udvikling inden for komfort og rummelighed.

Kabinedesignet giver komfortable omgivelser til lange flyruter med varme, neutrale farver, materialer og indretning, der er inspireret af af flyselskabets afrikanske kultur.

Flat-bed sæder
I SAAs konfiguration er der plads til i alt 249 passagerer, med 46 sæder i Premium Business Class og 203 sæder på Economy Class.  Med introduktionen af det nye fly følger en opgraderet Premium Business Class med en sædefordeling i 1-2-1 konfiguration, så alle har direkte adgang til mellemgangene. Business Class sæderne kan lægges helt ned til flat-beds og giver kunderne en god hvile.  Der serveres gourmet-mad og prisvindende sydafrikanske vine, nyt underholdningsanlæg, støjdæmpende hovedtelefoner, samt strømudtag og USB stik.

SAA’s Economy Class kunder får glæde af en ny-designet kabine med slim-line sæder i 2-4-2 konfiguration med god benplads og luftige omgivelser. Hvert sæde er udstyret med USB stik og PC strømforsyning, underholdning med 10 tommers skærme og lydprogrammer med 170 musikvalg. Her serveres frisklavede måltider med sydafrikanske vine og bar-adgang.

“Vi er glade for at præsentere vores nye Airbus A330-300”, siger Todd Neuman, executive vice president for America for South African Airways. “A330-300 har en stærk appel til passagererne, som gør det muligt for SAA fortsat at yde en højkvalitets kundeoplevelse og den verdensklasse service, vi er kendt for”.

Indsættes til Heathrow
South African Airways betjener over 75 destinationer verden over i samarbejde med SA Express, Airlink og lavprisselskabet Mango. I Nordamerika har SAA daglige flyvninger til New York-JFK og direkte fly fra Washington DC (via Accra, Ghana og Dakar) til Johannesburg.

Det nye fly indsættes fra 25. marts desuden på selskabets rute fra Johannesburg til London Heathrow. Her har SAA dog valgt at reducere frekvensen fra to til én daglig flyvning.

 

Relaterede artikler:

Nu åbner African Open Skies

Afrikas største flyselskab får økonomisk hjælp

Star Alliance-selskab i økonomiske vanskeligheder