Star Alliance Lounge i Amsterdam Schiphol Airport (Foto: Star Alliance/PR)

Star Alliance åbner lounge i Schiphol

Star Alliance har fredag åbnet sin ottende lounge, og denne er blevet placeret i et hub hos den konkurrerende alliance, SkyTeam.

Star Alliance og flyselskaberne i alliancen tilbyder i dag adgang til 1.000 lounges over hele verden via alliancens medlemmer. Alliancen har også egne dedikerede lounges, og fredag åbnede den ottende af slagsen med placering i Amsterdam Schiphol Airport, der er et stort hub for KLM, der er et af de største flyselskaber i SkyTeam.

I forvejen tilbyder Star Alliance adgang til egne lounges i Buenos Aires Ezeiza (EZE), Los Angeles (LAX), Paris Charles de Gaulle (CDG), Nagoya (NGO), Rio de Janeiro Galeao (GIG), Rom-Fiumicino (FCO), og Sao Paulo Guarulhos (GRU).

Den nye lounge er placeret på den øverste etage umiddelbart efter Schengen-sikkerhedskontrollen ved siden af D-gateområdet og har åbent dagligt fra kl. 05.30 til 21.30, eller så længe der er afgange med flyselskaber i Star Alliance.

Adgang har rejsende på First Class og Business Class samt indehavere af Star Alliance Gold Card tillige med medlemmer af Air Canada Maple Leaf Worldwide Club og United Club.

16 Star Alliance-selskaber i Schiphol
Den nye lounge indeholder alt, hvad der er brug for, hvis man er forretningsrejsende og har ventetid inden sin flyafgang. Der er naturligvis gratis WiFi i hele loungeområdet samt et stort udvalg af strømudtag til opladning af laptops, tablets og smartphones via almindelige strømstik eller USB-stik.

Herudover er der et område til opbevaring af bagage, individuelle arbejdspladser, et stort arbejdsbord, spiseområde, barområde, hvileområde samt en vinbar. Om eftermiddagen er der betjening i baren med adgang til fadøl samt en buffet med varme og kolde retter. Herudover er der også adgang til et særligt business service-område, hvor der er muligt at få scannet og printet dokumenter.

Der er plads til 150 gæster i den nye Star Alliance-lounge, der primært vil være til rådighed for rejsende med Adria Airways, Aegean Airlines, Austrian Airlines, LOT Polish Airlines, Lufthansa, SAS, SWISS, og TAP Air Portugal samt de øvrige otte Star Alliance-flyselskaber, der opererer til og fra Schiphol-lufthavnen.

“Star Alliance har sat sig et overordnet mål om at forbedre kundens rejseoplevelse. At tilbyde et premium lounge-produkt er en integreret del af denne strategi. Vores nye Amsterdam Lounge udvider netværket af Star Alliance-lounges til otte og tilbyder vores kunder, der flyver fra ‘De Dam’ en topmoderne loungeoplevelse,” siger Christian Draeger, der er direktør for kundeoplevelser hos Star Alliance.

 

Relaterede artikler:

Star Alliance med ny lounge i Rom-Fiumicino

KLM: Crown Lounge skal være verdens mest attraktive

SAS: Massestop for adgang til lounges