Stefan Vilner fyret i North Flying

Bestyrelsen i North Flying har afskediget administrerende direktør Stefan Vilner på grund af utilfredsstillende resultater.

Ovenpå sidste uges fondsbørsmeddelelse fra Dantax A/S omkring nedjustering som følge af svigtende resultater hos koncernens flyaktiviteter, har man nu draget konsekvensen.

North Flyings administrerende direktør Stefan Vilner er blevet afskediget som følge af utilfredsstillende resultater, oplyser Dantax A/S i en fondsbørsmeddelelse.

North Flying er et 100 % -ejet datterselskab af Nordic Air A/S, hvori Dantax A/S ejer 50 procent af aktiekapitalen.

Stefan Vilner tiltrådte den 1. juli sidste år som direktør i selskabet, der i de to foregående år havde haft et samlet underskud på 6,9 mio. kroner. Forinden havde han været medlem af virksomhedens bestyrelse.

CHECK-IN.dk forsøgte tirsdag at få en kommentar fra bestyrelsesformand John Peter Jensen, men denne ønskede ikke på baggrund af børsetiske regler at kommentere baggrunden for fyringen eller endsige at oplyse, hvem der er blevet konstitueret som ny administrerende direktør.

Kortvarige ansættelser
Med fyringen må Stefan Vilner konstatere, at han blot har været under 12 måneder i sine tre seneste jobs, hvilket ikke nødvendigvis pynter på CV´et.

Før Stefan Vilner kom til North Flying var han administrerende direktør for Apollo/Kuoni Danmark fra august 2011 og 12 måneder frem. Fra marts 2011 frem til juli måned samme år havde Stefan Vilner også fem måneders ansættelse som kommerciel direktør i Cimber Sterling.

CHECK-IN.dk kontaktede i weekenden Stefan Vilner for at få uddybet baggrunden for de dårlige resultater i North Flying.

“Jeg kan desværre ikke rigtigt kommentere på Dantax regnskab på grund af deres børsstatus, så jeg skal henvise dig til deres ledelse eller bestyrelse,“ var tilbagemeldingen fra Vilner, der samtidig kunne oplyse, at han ikke er tilgængelig i indeværende uge, da han befinder sig et sted med “ringe kommunikativ infrastruktur.“