Sun Tours i familie med Bravo Tours

Den aarhusianske charterarrangør Sun Tours er blevet en del af Primera-gruppen, der også tæller Bravo Tours.

Den 1. december er det århusianske rejsebureau Sun Tours blevet en del af Primera Travel Group, som også har Bravo Tours som familiemedlem. Begge bureauer fortsætter med at tilbyde en bred vifte af rejseoplevelser som to selvstændige rejsebureauer i den danske charterbranche.

Med omkring 37.000 rejsende og en omsætning på 150 mio. kr. i 2014 bringer Sun Tours en fornyet volumen ind i Primera Travel Group.

”Vi er superglade for den nye konstellation. Vi bliver en del af en større “familie“ og kan på denne vis udvide vores produkter med nye rejsemål, skarpere priser og nye serviceydelser til vores mange gæster. Det har været meget vigtigt for os at finde denne rette partner, og med Primera Travel Group og Bravo Tours mener vi i høj grad, at dette er lykkedes,” siger Lars Glavind fra Sun Tours.

Sun Tours blev grundlagt i 1985 af Lars Glavind og Jørgen Fast. Stifterne fortsætter sammen med de i alt 15 medarbejdere alle aktiviteter fra adressen på Silkeborgvej i Aarhus.

Større læring
Peder Hornshøj fra Bravo Tours byder Sun Tours velkommen i Primera-familien. Han har længe haft et godt øje til Sun Tours og lært dem at kende gennem et langvarigt samarbejde.

”Vi kender Sun Tours som et stærkt brand i charterbranchen. Vi har arbejdet sammen i mange år. Vi deler blandt andet fly til flere af vores fælles rejsemål og benytter nogle steder de samme samarbejdspartnere. Det nye samarbejde vil helt sikkert føre til flere stordriftsfordele for begge parter – og større læring på de interne linjer omkring eksempelvis websalg, som er en særlig styrke hos Sun Tours,” siger Peder Hornshøj fra Bravo Tours.

Kunderne hos Sun Tours kommer ikke umiddelbart til at mærke noget til de nye organisatoriske ændringer – og det hele er “business as usual“ i såvel Sun Tours som Bravo Tours, der havde knap 134.000 gæster sidste år.