To ugers tysk roadshow starter i Danmark

Det tyske jernebaneselskab Deutsche Bahn (DB) og Tysk Turist Information (DZT) indleder den 1. september i Kolding et to-ugers roadshow under navnet ‘ICE Summer Spectacle’. Det handler om at sætte fokus på togrejser og friste med ferieoplevelser i Tyskland.

Fra den 1. til den 12. september sætter de nationale tyske turistmyndigheder sammen med Deutsche Bahn (DB) fokus på togrejser og Tykland som rejseland gennem et roadshow i Danmark og Østeuropa.

Eventen, der har fået navnet ICE Summer Spectacle, starter den 1. september i Kolding, hvorefter der fortsættes mod København. Efter det danske visit går turen til den polske hovedstad Warszawa, inden kursen sættes mod Tjekkiet og byerne Prag og Brno. På turen passeres også Slovakiets hovedstad Bratislava, inden det hele slutter i Budapest.

Med pådet store roadshower også repræsentanter fra Historic Highlights of Germany (HHOG), der er 13 større og mindre tyske byer, der er gået sammen i et fælles markedsføringssamarbejde. Der er tale om følgendetretten historiske byer: Augsburg, Erfurt, Freiburg, Heidelberg, Koblenz, Mainz, Münster, Osnabrück, Potsdam, Rostock, Trier, Wiesbaden og Würzburg.

Mulighed for at prøve ICE-tog simulator

Under besøget i Danmark er det muligt for publikum at få aktuelle informationer om togrejser i Tyskland. Herudover kan man selv prøve at køre et ICE-tog i en simulator.

Scenen, der er formet som et ICE-tog, stilles op i Kolding den 1. september ved Kolding Storcenter, mens københavnerne får mulighed for at opleve roadshowet den 2. og 3. september ved Axelborg/Palads Biografen. I et tilstødende telt vil publikum kunne få udleveret brochurer og andet salgsmateriale fra Tysk Turist Information og de tretten historiske byer.

Der er i dag daglig ICE-forbindelse fra København og Aarhus til henholdsvis Hamburg og Berlin. Rejser til Tyskland og i øvrigt også rundt i Europa kan købes på en særlig Europa-Spezial billet. Europa-Spezial koster € 39 på 2. klasse og € 69 på 1. klasse per enkeltrejse. Der er dog begrænsede antal pladser til rådighed i hvert tog på denne pristype.