Transavia-fly opkaldt efter lavprisfinger

Det seneste Boeing 737-800 fly til det hollandske lavprisflyselskab Transavia er blevet døbt “Swift“, der er navnet på Københavns Lufthavns nye lavprisfinger, der åbner i oktober. Det nye fly landede onsdag i CPH efter en lang flyvetur direkte fra Boeing-fabrikken i Seattle.

Det hollandske lavprisflyselskab Transavia viser nu åbent selskabets fulde støtte til Københavns Lufthavns nye lavprisfinger CPH Swift, der åbner i løbet af efteråret.

Onsdag landede et helt fabriksnyt Boeing 737-800 fly fra Transavia i Københavns Lufthavn. Flyet kom direkte fra Boeing-fabrikkerne i Seattle og med ombordvar ledende medarbejdere fra Transavia samt repræsentanter fra nogle af de danske og svenske rejsearrangører, der samarbejder med det hollandske lavprisflyselskab.

”Vi er kommet godt fra start i Københavns Lufthavn, og CPH Swift er et meget vigtigt initiativ, der vil hjælpe os til at udvide vores forretning yderligere. Det sætter vi stor pris på, og derfor har vi valgt at døbe det nye fly Swift,” sagde CEO Michiel Meijer, fra Transavia i Danmark, ved ankomsten til København.

Transavia er det femte største selskab i Københavns Lufthavn med ruter til 18 destinationer. Herudover udføres charterflyvninger for danske og svenske rejsearrangører. Det er selskabets fjerde fly, der bliver stationeret på basen i Københavns Lufthavn.

Transavia etablerede sig i Københavns Lufthavni slutningen af 2008 efter Sterling-konkursen. Selskabet er 100 % ejet af Air France KLM og operereromkring 30 fly af typen Boeing 737-700/800. Det nye fly, der ankom til København onsdag er det tredje af i alt 10 nye Boeing 737-800 fly, som selskabet har i ordre.

Foto: Salgsdirektør Carsten Nørland, Københavns Lufthavne CPH ønsker CEO Michiel Meijer,fra Transavia iDanmark, tillykke med det nye Boeing-fly. (Foto: Ernst Tobisch)