Travelmarket får gennembrud i Portugal

Vejle-virksomheden Travelmarket har indgået en aftale med den portugisiske lufthavnsoperatør ANA Aeroportos de Portugal om integration af en rejsesøgemaskine på lufthavnenes hjemmesider. Det betyder, at lufthavnene i Lissabon, Faro og Porto allerede har fået den populære danske søgemaskine integreret.

Rejseteknologi-virksomheden Travelmarket i Vejle har netop indgået et opsigtsvækkende samarbejde med ANA Aeroportos de Portugal SA, der driver i altotte lufthavne i Portugal – herunder hovedlufthavnene i Lissabon, Faro og Porto samt lufthavnene Azores, Ponta Delgada, Horta, Santa Maria og Flores.

Det er Travelmarkets rejsesøgemaskine, der er blevet integreret på hjemmesiderne hos de otte portugisiske lufthavne.

“Lufthavne er et interessant segment for os. På det danske marked har vi allerede integreret vores søgemaskine på hjemmesiderne for lufthavnene i Billund, Aalborg, Karup, mens Aarhus Lufthavn er på vej. Herudover har Oslo-Gardermoen som næststørste skandinaviske lufthavn tidligere fået denne service integreret,“forklarer administrerende direktør Ole Stouby til CHECK-IN.dk.

Men ambitionerne rækker videre for den fremadstormende teknologivirksomhed. Inden længe vil langt flere europæiske lufthavne have den populære søgefacilitet fra Travelmarket integreret.

“Nu går vi ud til andre europæiske lufthavne. Ordren i Portugal er ikke den eneste. Vi har også netop fået den kroatiske lufthavn Pula Airport som kunde, mens vi er meget langt i forhandlingerne om en integration for en af de helt store hub-lufthavne i Mellemøsten,“ fortæller Ole Stouby.

Ole Stouby fremhæver, atTravelmarkets danske lufthavnskunderhar integreret en kombineret søgemaskine på både rute- og charterfly, hvilket i endnu større grad er med til at understøtte aktiviteterne og stimulere salget af rejser fralufthavnen

Foto: Den populære danske rejsesøgemaskine fra Travelmarket er nu også blevet integreret på hjemmesider hos otte portugesiske lufthavne.