Tre-retters menu og vin på Premium hos Thomas Cook Airlines Scandinavia. Foto: Thomas Cook Airlines Scandinavia

Tre klasser på nordisk charterflyselskab

Fra den kommende vintersæson kan det nordiske charterflyselskab Thomas Cook Airlines tilbyde tre klasser om bord på selskabets største fly, Airbus A330.

Tre klasser på et fly er snart ikke længere forbeholdt ruteflyene.

Når vinterprogrammet for charterrejser går i gang senere i 2018 vil passagererne hos Thomas Cook Airlines Scandinavia nemlig kunne vælge mellem tre forskellige klasser på de største fly.

Nordens største charterflyselskab indretter Airbus A330-200-flyene med tre klasser. Den bedste klasse skifter navn fra RoyalClass til Premium, mens det fremover bliver muligt at vælge mellem både Economy Plus og Economy.

”Vælger man at sidde på Premium, får man ekstra benplads og større stole med bedre komfort. Alle passagerer på A330-flyene har egne videoskærme. På Premium-klassen bydes der blandt andet på frie drinks og to måltider – det ene med en tre-retters menu,” siger Torben Andersen, kommunikationschef i Thomas Cook Airlines Scandinavia.

Flere Premium-fordele
A330-flyene opererer på destinationer i Thailand og Den Dominikanske Republik. Passagererne hos Thomas Cook Airlines Scandinavia, der er rejsearrangøren Spies’ eget flyselskab, får dermed mulighed for større komfort på de lange flyvninger fra vintersæsonen 2018/2019.

Premium-passagererne kan desuden medbringe fem ekstra kilo bagage ved egen skranke i lufthavnen, ligesom der er adgang til fast-track i sikkerhedskontrollen og lounge på udrejsen. Børn under to år kan ikke sidde på Premiem-klassen. Prisen for Premium på langdistanceflyvningerne er 2.395 kroner for en returbillet.

Servicen om bord er forskellen på Economy Plus og Economy på A330-flyene. Mad og underholdningssystemet er inkluderet i prisen på Plus.

Ny klasse på A321-fly
Thomas Cook Airlines Scandinavia har hidtil kun haft en økonomiklasse på sine Airbus A321-fly. Det ændres der også på, så der forrest i flyet bliver indrettet en Economy Plus, hvor mad og underholdning er med i prisen. Herudover er der den normale Economy-klasse.

Thomas Cook Airlines Scandinavia har hovedkontor i Københavns Lufthavn, men er en del af det britiske Thomas Cook Group Airline. Det nordiske flyselskab har tidligere heddet MyTravel Airways (2002-2008) og Premier (1994-2002).

Den 9. maj 2008 skiftede flyselskabet navn til Thomas Cook Airlines Scandinavia, der i dag råder over 13 fly – herunder tre A330-300 og to A330-200 (i vintersæsonen) samt otte A321. Flyselskabet har cirka 40 destinationer og transporterer hvert år mere end to millioner feriegæster.

 

Relaterede artikler:

Thomas Cook henter SAS-mand

Cimber-direktør bliver ny flyvechef for Thomas Cook

Thomas Cook lander rekordresultat

Mallorca-base berører ikke Thomas Cook i Danmark

Nye uniformer hos Thomas Cook Airlines