"Vi må bare konstatere, at danskerne vil have mere fleksibilitet. Så med denne udvidelse giver vi derfor vores jyske kunder en tredobling i antallet af feriemål,” forklarer TUI's danske pressechef, Nikolai Johnsen.

TUI satser på rutefly fra Jylland

Efter at have sværget til ren charterflyproduktion udvider TUI nu med rejser med rutefly fra Jylland. Det giver 41 nye rejsemuligheder fra Billund, Aalborg og Hamborg.

Når solhungrende jyder og fynboer fremover vil rejse ud i verden fra Billund, Aalborg eller Hamborg, så vil der være endnu mere at vælge mellem. I hvert fald hvis man vælger at rejse med den store internationale rejsearrangør TUI – der indtil november sidste år hed Star Tour på det danske marked.

TUI har indtil nu udelukkende satset på at transportere sine jyske og fynske gæster med charterfly fra sit eget flyselskab TUIfly eller med charterfly fra underleverandører som blandt andre danske Jet Time.

Men nu sadler selskabet om og vil fremover også benytte rutefly. Det betyder at selskabet udvider sin portefølje med 41 nye rejsemuligheder fra Jylland og Nordtyskland.

”Tidligere har vi satset på kun at flyve med vores egne fly. Men vi må bare konstatere, at danskerne vil have mere fleksibilitet i både feriemål, afgangstider og rejselængde. Så med denne udvidelse giver vi derfor vores jyske kunder en tredobling i antallet af feriemål,” forklarer TUI’s danske pressechef, Nikolai Johnsen.

Samme volumen
TUI vil stadig primært satse på feriemål med sol og strand samt have egne charterfly til de charterdestinationer, som selskabet i forvejen flyver til fra Jylland og Nordtyskland. Men som noget nyt vil rejsearrangøren også tilbyde rejser til populære storbyer som London og Paris. Derudover venter eksotiske feriemål som Sri Lanka og Maldiverne, hvis man vil endnu længere væk. Alt sammen ombord på traditionelle rutefly.

”Vi fortsætter med samme volumen af egne charterflyvninger fra Jylland til de mest populære destinationer som Gran Canaria, Mallorca og Kreta med TUI fly og Jet Time. Vores nye udbud af ruteflyløsninger er et skalerbart produkt, der skal ses som en udvidelse af vores nuværende program,” pointerer Nikolai Johnsen overfor CHECK-IN.dk.

Udelukke danske konkurrenter
For at få kunderne til at vælge TUI på de mange nye rejsemål, satser rejsearrangøren benhårdt på at udelukke de danske konkurrenter fra sine egne hoteller. Og med 350 hoteller, samt en udvidelsesplan på opførelsen af 70 nye hoteller, har TUI en del kort på hånden på de nye rejsemål.

”Rejsebranchen er et spil matador, hvor det handler om at eje hoteller på de bedste placeringer. Derfor kan kun vores kunder komme til at bo på nogle af de mest populære hoteller i Marokko eller på Mauritius, fortæller Nikolai Johnsen.

 

Nye TUI-rejsemål fra Jylland og Nordtyskland med rutefly:

Aalborg Billund Hamborg
Algarve Algarve Antalya
Barcelona Barcelona Gran Canaria
Costa da Luz Costa de la Luz London
Cypern Costa del Sol Marmaris
Kroatien Kroatien Marokko
London London Paris
Maldiverne Madeira Phuket
Malta Malta Malta
Mauritius Marokko Tenerife
New York Mauritius
Paris Menorca
Phuket Paris
Rom Phuket
Sardinien Rom
Sri Lanka Venedig
Venedig Verona

 

 

Relaterede artikler:

Spies og TUI mister markedsandele

TUI udfordrer Spies

Pæne overskud hos charterarrangører