Lufthansa Business Lounge (Foto: Lufthansa)

Udvidet service for gæster i Lufthansa-lounges

Lufthansa har styrket sit lounge-produkt i lufthavnene i Frankfurt og München, således at passagererne får adgang til en portal med separate tjenester.

Tiderne er forbi, hvor rejsende med Lufthansa kunne fordrive tiden med at læse trykte aviser og magasiner samt arbejde fra stationære computere på de arbejdsstationer, der var en fast bestanddel i selskabets lounge-tilbud i lufthavnene i Frankfurt, München og andre steder i verden.

I den nye digitale tidsalder er produkterne blevet flyttet over på de mobile enheder, som passagererne medbringer i dag, hvad enten der er tale om smartphones, tablets eller bærbare computere. Derfor arbejder Lufthansa løbende på at udvide paletten af servicetilbud på LoungeNet, der er en interaktiv portal som kan tilkobles fra mobile enheder.

LoungeNet er en gratis service, som tilbydes til gæster i Lufthansa-lounges. Udover at kunne læse informationer om lufthavnen samt få overblik over de aktuelle flyinformationer, er der også adgang til særlige tilbud fra flyselskabets samarbejdspartnere. Herudover kan LoungeNet News informere om åbning af nye lounges og særlige kampagnetilbud og produkter.

Fra printservice til thailandsk massage
En af samarbejdspartnerne er yoga-firmaet TINT. Her får Lufthansa-passagererne via LoungeNet adgang til en række afslapningsøvelser, der kan gennemføres i en af hvilkestolene i loungeområdet. Der er øvelser til at lindre nakke- og rygsmerter samt andre øvelser, der skal reducere effekten af jetlag.

Koncia Minolta er også en af samarbejdspartnerne, og sammen med virksomheden har Lufthansa igennem flere måneder allerede tilbudt en gratis print-og kopitjeneste i alle lounges i Frankfurt og München. Lounge-gæsterne kan sende deres dokumenter til en særlig e-mailadresse, hvorefter man modtager en PIN-kode og derefter kan starte udskrivning på den respektive printer i loungen. Servicen bliver udvidet til at omfatte samtlige Lufthansa-lounges i hele verden.

For de passagerer, der har adgang til Senator- og First Class-loungen i afgangsområde B i Frankfurt Lufthavn er der et særligt rekreativt tilbud. Passagererne kan her få adgang til en spa-service i samarbejde med CHI-MAS-instituttet. Behandlingerne omfatter manicure, pedicure, ansigtsbehandlinger og forskellige massager såsom hot stone, sport, hoved eller traditionel thailandsk massage.

 

Relaterede artikler:

Frankfurt Lufthavn får transithotel

Lufthansa lounge – currywurst for den lækkersultne

Ny VIP-lounge for alle i Frankfurt

Fem nye Lufthansa-lounges i Frankfurt Airport